Connect with us

technokrata

A legújabb AMD Opteron processzoros szerverek

Laptop

A legújabb AMD Opteron processzoros szerverek

A Sun Fire x64-es szerverek és a Sun Ultra munkaállomások magasabb sebességre kapcsoltak, és összesen tizenhat világrekordot állítottak fel a teljesítménypróbákon Solaris 10 alatt a Sun Studio 11-ben fejlesztett szoftverekkel

A Sun Microsystems bejelentette a legújabb nagyteljesítményű, egymagos AMD Opteron 156-os, 256-os és 856-os processzorokkal felszerelt Sun Fire x64-es (x86-os, 64 bites) szervereket és Sun Ultra munkaállomásokat. A nagyobb processzorsebesség valamint a Sun x64-es szervereiben és munkaállomásaiban az eddigiekben is meglévő teljesítménytöbblet együttesen jóval nagyobb feldolgozási kapacitást és teljesítményt nyújt, mint a versenytársak hasonló rendszerei.

Mindezt jól szemléltetik az elvégzett teljesítménytesztek, melyek során az eddigi több mint hetven bejegyzett csúcseredménnyel rendelkező Sun Fire szerverek további 16 teljesítménypróbán állítottak fel világrekordot. A Sun Fire x64-es szerverek a teljes termékcsaládra vonatkozóan már nyolc elsőséget tartanak úgy, hogy a támogatott operációs rendszerek között valamennyi jelentős piaci szereplő megtalálható, mint például a Solaris, a SUSE és a Red Hat Linux, valamint a Windows.

A Sun egyébként az első olyan számítógépgyártó, mely szervereibe és munkaállomásaiba a legújabb AMD Opteron x56-os processzorokat építette.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom