Connect with us

technokrata

Költséghatékony színes nyomtatási megoldás

Laptop

Költséghatékony színes nyomtatási megoldás

Ahhoz, hogy a kíméletlen üzleti versenyben valaki talpon tudjon maradni, egyszerre több feladatot is el kell látnia.


Az Aficio SP C210SF célja egyszerű: segít, hogy az irodában gyorsabban oldhassuk meg feladatainkat, akár egy fájl kinyomtatásáról, fénymásolatok készítéséről, egy fax elküldéséről vagy egy dokumentum szkenneléséről van szó.

Az Aficio SP C210SF multifunkciós berendezést úgy tervezték, hogy kis mérete és egyszerű kezelhetősége mellett el tudja látni az összes, az irodában felmerülő feladatot. A multifunkciós berendezés színesben nyomtat, fénymásol, szkennel, faxol, informatikai hálózatba köthető, és dokumentum- illetve hálózatkezelő eszközökkel van felszerelve. A berendezés fekete-fehérben 31 lap/perc sebességgel működik, színesben pedig percenként akár 8 lapot is nyomtat; az első nyomatot a bekapcsolástól számított 14 másodperc alatt készíti el.

A felhasználóknak nem kell aggódniuk a gyakori papírfeltöltésektől sem, hiszen az Aficio SP C210SF -nek akár 780 papírlap tárolására alkalmas papírkapacitása van. Emellett a kézre eső automatikus lapadagoló segítségével sokoldalas dokumentumokat is gyorsan lehet másolni, szkennelni vagy faxolni.

A színek segítségével a dokumentumok attraktívabbá és könnyebben olvashatóvá tehetők, és az Aficio SP C210SF készülékkel akár otthon is professzionális minőségű nyomatokat lehet létrehozni. Ha színesben szeretnénk másolni, az eredeti dokumentumot csak egyszer kell beszkennelni, a másolatokat a memóriából nyomtatja ki, így valamennyi másolat hibátlan, az eredetihez hasonló minőségű lesz.

A hálózati kapcsolódás lehetővé teszi, hogy közvetlenül az Aficio SP C210SF kezelőfelületéről szkenneljünk, és a különböző eszközök segítségével közvetlenül e-mailbe, egy fájlba vagy akár az írásfelismerő programba továbbítsuk a beszkennelt dokumentum képét. Hálózaton keresztül PC-ről is faxolhatunk; a bejövő faxokat a gép a faxmemóriában tárolja el.

A hálózati monitoring szoftverrel a hálózatba kötött perifériákat webböngészőn keresztül folyamatosan lehet figyelni. Az Aficio SP C210SF készülékkezelő szoftvere az adminisztrátorok és a felhasználók számára is lehetővé teszi, hogy a berendezés beállításait konfigurálják, és a címjegyzéküket a saját PC-jükről kezeljék; az OCR szoftverrel pedig a beszkennelt dokumentumokat szöveges fájlként lehet elmenteni, illetve továbbszerkeszteni.

Mint minden Ricoh termék, az Aficio SP C210SF is a Ricoh környezetvédelem iránti elkötelezettségét tükrözi azzal, hogy nem találhatók bennük toxikus anyagok. Az Aficio SP C210SF -nek emellett az energiafogyasztása is alacsony.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle