Connect with us

technokrata

Brutális teljesítményű új processzor

Laptop

Brutális teljesítményű új processzor

A Sun Microsystems bejelentette, hogy a közelmúltban, röviddel az első generációs UltraSPARC T1 processzor és a Sun Fire T2000-es rendszerek bevezetését követően, befejezte az új generációs, technológiai áttörést hozó, CoolThreads technológiával készülő UltraSPARC T2 processzor tervezését, így az gyártásra kész.

A Sun az eredeti terveknek megfelelően, várhatóan, 2007 második felében jelenteti meg a következő generációs UltraSPARC T2 processzort az új rendszereiben.

A világ első hatvannégy szálas processzoraként debütáló UltraSPARC T2 a jelenlegi T1-es modellre épülő rendszerekhez képest, azonos áramfogyasztás mellett, kétszer nagyobb teljesítményre lesz képes, ami markánsan jelzi a Sun innovációs szerepét és vezető helyét a CMT-technológiák (CMT – chip multi-threading) piacán.

Az új generációs UltraSPARC T2 processzorok architektúrájában és teljesítményében jelentkező minőségi ugrással a Sun kibővítheti a lapkára integrált többszálas rendszerek alkalmazási területeit, és új mércét állíthat fel a feldolgozási teljesítményt és az alacsony fogyasztást illetően.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle