Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három rendszer az iPod erejének növelésére

Laptop

Három rendszer az iPod erejének növelésére

Az iPod sokak számára az egyetlen kapcsolatot jelenti a zene világához. Nekik mindenképpen szükségük van egy erősítőt és hangfalakat tartalmazó rendszerre. Nézzük most meg az iPod Hi-Fi-t, amit két további hordozható hangszóró-rendszerrel hasonlítunk össze.


Egy átlagos kazettás lejátszó áráért, de sokkal szebb kivitelben érkezik az iGroove, ami nem is akar hi-fi rendszernek látszani, a Klipsch mégis kiemeli, hogy “audiofil” hangminőséggel van dolgunk. Az első dolog, amit meg kell jegyeznünk vele kapcsolatban, hogy nem képes akkuról üzemelni – hálózatra kell hát csatlakoztatnunk. E készülékhez egy infrás távirányító is jár, természetesen.

Funkcióit tekintve az iGroove rendkívül egyszerű, hiszen egyetlen ki/bekapcsoló gomb található rajta, a hangerőszabályzón kívül. A sávválasztó gomb a távirányítón kapott helyet. Kapunk hozzá adaptereket is, amikkel különböző típusú Apple lejátszókat köthetünk rá, külön vonalbemenet viszont nincsen. Használhatjuk a dokkoló bemenetét is, ez azonban ilyen szinten már nem minősül kielégítő megoldásnak.

A hangszórókat tekintve az iGroove egy kétutas rendszer, 6 cm-es közép-mély hangszórókkal, ami bass-reflex elven működik (hátul van egy nyílás). A spektrum felső részéért apró tweeterek felelnek, összhangban a Klipsch megszokott technikájával. A bal- és jobb oldali hangszórók persze nagyon közel vannak egymáshoz, így itt se várjunk kiváló reprodukciót – különösen, mivel nincs hangfeldolgozó rendszer, mint az Apple-nél.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés