Connect with us

technokrata

Költséghatékony új színes lézernyomtatók

Laptop

Költséghatékony új színes lézernyomtatók

Az Aficio CL3500N/CL3500DN készülékek a Ricoh új generációs színes nyomtatóinak legújabb darabjai, melyek mind irodai, mind otthoni használatra alkalmasak.


Az Aficio CL3500N/CL3500DN színes lézernyomtatókat nagy sebességű, és magas minőségű színes nyomatok készítésére tervezték, a hálózati kapcsolat mellett számos vezeték nélküli hálózati kapcsolódási lehetőséggel is ellátták, így a házon belüli nagy teljesítményű színes nyomtatás kedvező áron válik elérhetővé a cégek számára.

A Ricoh fejlesztői a készülékek esetében az ˝Induction Heating˝ technológiát alkalmazták, mely a hagyományos melegítés helyett elektromagnetikusan gerjesztett hőt használ, ezzel akár 30 másodpercnél kevesebbre rövidül a felmelegedési idő. A folyamatos nyomtatási sebesség 21 lap percenként, akár fekete-fehérben, akár színesben nyomtatunk. Mindkét készülék 1.200×1.200 dpi nyomtatási felbontást kínál, az egyenletes nyomtatás érdekében beépített színérzékelővel.

A nyomtatók a magas teljesítmény mellett a különböző okos beállítások révén számos költségcsökkentési lehetőséget is kínálnak. A színes és fekete-fehér oldalakat is tartalmazó dokumentumokat például az automatikus színérzékelőnek köszönhetően a gép felismeri, ezzel olcsóbbá téve a nyomtatást. A gépek áramfogyasztása is a legalacsonyabbak között van a színes lézernyomtatók körében: energiatakarékos üzemmódban kevesebb mint 15 W.

Mindkét berendezés rugalmasan testreszabható, így a kompakt készülékeket vállalatspecifikus funkciókkal lehet felszerelni. A jövőbeli lehetséges felhasználói igényekhez igazodva a nyomtatók, egy kompatibilis Aficio szkenner illesztésével költséghatékony multifunkciós berendezéssé bővíthetők.

A nyomtatót kis helykihasználással tervezték: az Aficio CL3500DN duplex egységét a készülékbe integrálták – a duplex egység opcionális az Aficio CL3500N készülékben. A gépben bármilyen fajtájú papírt lehet nyomtatni 199g/m2 tömegig és 1.690 oldalig bezárólag. Mindkét készüléket úgy alakították ki, hogy havi 50 ezer példányszámig költséghatékonyan tudják kiszolgálni az irodai igényeket.

Az Aficio CL3500N/CL3500DN kompatibilis valamennyi jelentősebb hálózati környezettel, és a piacon lévő lézernyomtatók többségétől eltérően mind WLAN, mind Bluetooth szabványos vezeték nélküli csatlakozásra fel vannak készítve. A készülékeket valós időben lehet monitorozni a weben keresztül, és a Ricoh által biztosított szoftvercsomagban a felhasználói profilok kezelésére is található alkalmazás.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák