Connect with us

Hirdetés

technokrata

Költséghatékony új színes lézernyomtatók

Laptop

Költséghatékony új színes lézernyomtatók

Az Aficio CL3500N/CL3500DN készülékek a Ricoh új generációs színes nyomtatóinak legújabb darabjai, melyek mind irodai, mind otthoni használatra alkalmasak.


Az Aficio CL3500N/CL3500DN színes lézernyomtatókat nagy sebességű, és magas minőségű színes nyomatok készítésére tervezték, a hálózati kapcsolat mellett számos vezeték nélküli hálózati kapcsolódási lehetőséggel is ellátták, így a házon belüli nagy teljesítményű színes nyomtatás kedvező áron válik elérhetővé a cégek számára.

A Ricoh fejlesztői a készülékek esetében az ˝Induction Heating˝ technológiát alkalmazták, mely a hagyományos melegítés helyett elektromagnetikusan gerjesztett hőt használ, ezzel akár 30 másodpercnél kevesebbre rövidül a felmelegedési idő. A folyamatos nyomtatási sebesség 21 lap percenként, akár fekete-fehérben, akár színesben nyomtatunk. Mindkét készülék 1.200×1.200 dpi nyomtatási felbontást kínál, az egyenletes nyomtatás érdekében beépített színérzékelővel.

A nyomtatók a magas teljesítmény mellett a különböző okos beállítások révén számos költségcsökkentési lehetőséget is kínálnak. A színes és fekete-fehér oldalakat is tartalmazó dokumentumokat például az automatikus színérzékelőnek köszönhetően a gép felismeri, ezzel olcsóbbá téve a nyomtatást. A gépek áramfogyasztása is a legalacsonyabbak között van a színes lézernyomtatók körében: energiatakarékos üzemmódban kevesebb mint 15 W.

Mindkét berendezés rugalmasan testreszabható, így a kompakt készülékeket vállalatspecifikus funkciókkal lehet felszerelni. A jövőbeli lehetséges felhasználói igényekhez igazodva a nyomtatók, egy kompatibilis Aficio szkenner illesztésével költséghatékony multifunkciós berendezéssé bővíthetők.

A nyomtatót kis helykihasználással tervezték: az Aficio CL3500DN duplex egységét a készülékbe integrálták – a duplex egység opcionális az Aficio CL3500N készülékben. A gépben bármilyen fajtájú papírt lehet nyomtatni 199g/m2 tömegig és 1.690 oldalig bezárólag. Mindkét készüléket úgy alakították ki, hogy havi 50 ezer példányszámig költséghatékonyan tudják kiszolgálni az irodai igényeket.

Az Aficio CL3500N/CL3500DN kompatibilis valamennyi jelentősebb hálózati környezettel, és a piacon lévő lézernyomtatók többségétől eltérően mind WLAN, mind Bluetooth szabványos vezeték nélküli csatlakozásra fel vannak készítve. A készülékeket valós időben lehet monitorozni a weben keresztül, és a Ricoh által biztosított szoftvercsomagban a felhasználói profilok kezelésére is található alkalmazás.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés