Connect with us

technokrata

Egyszerűbb Linux felügyelet

Laptop

Egyszerűbb Linux felügyelet

A Novell ZENworks 7 Linux Management – Dell Edition átfogó rendszerfelügyeleti eszköz széles körű integrált hardver- és szoftverfelügyeleti megoldást kínál a Linux operációs rendszert futtató Dell PowerEdge szerverekhez. A két vállalat közösen fejlesztett terméke leegyszerűsíti, automatikussá teszi és központosítja a különböző informatikai erőforrások felügyeletét.

Az új szoftver leginkább azok számára nyújt hatékony megoldást, akik a vállalati Linux telepítéseket központilag szeretnék felügyelni. A Novell ZENworks 7 Linux Management – Dell Edition lehetővé teszi a Dell PowerEdge felhasználók számára, hogy egyetlen, könnyen kezelhető felület segítségével vegyék használatba, felügyeljék, és tartsák karban a hardvereket, az operációs rendszereket és az alkalmazásokat. Ezáltal a teljesítmény folyamatos növelése mellett csökkenthetők a költségek, a képzési követelmények és az adminisztratív feladatok elvégzésére fordítandó idő.

„Az olyan kifinomult felügyeleti eszközök használatával, mint a Novell ZENworks 7 Linux Management – Dell Edition minimalizálhatók a kézi folyamatok és leegyszerűsíthetők az összetett, időigényes feladatok. A Linux környezetek hatékonyabb felügyelete révén ugyanis jelentősen csökkenthető az operációs rendszerek és alkalmazáscsomagok telepítéséhez, konfigurálásához, karbantartásához és frissítéséhez szükséges idő” – mondta Fred Broussard, az IDC kutatási vezetője – „Mivel a teljes birtoklási költségek (TCO) modelljeiben a munkaerő költségei jelentik a legnagyobb tételt, ezért az automatikus rendszerfelügyeleti eszközökre szánt befektetések nagymértékben hozzájárulnak a költségek csökkentéséhez.”

A Dell együttműködik más partnerekkel az olyan nagy teljesítményű termékek fejlesztése érdekében, amelyek az OpenManage eszközkészletek segítségével integrálják a szoftver- és a hardverfelügyeletet. A Dell telepítő és partnereinek szánt fejlesztő eszközkészletei, illetve a Novell Linux felügyeleti eszköze segítségével hatékonyan automatizálhatók az általános, ismétlődő és hibákat okozó feladatok a központosított és távolról elvégezhető lemezképkészítő- és leltárszolgáltatásokkal. A Novell ZENworks 7 Linux Management – Dell Edition még egyszerűbbé teszi a Linux rendszerek felügyeletét, hiszen több Linux környezetet és alkalmazást is támogat.

A ZENworks 7 Linux Management – Dell Edition áprilistól megvásárolható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle