Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Dell a legmegbízhatóbb PC-gyártó

Laptop

A Dell a legmegbízhatóbb PC-gyártó

A Dell elnyerte a Frost & Sullivan „CEO Choice” legmegbízhatóbb asztali számítógép-gyártónak járó díját.

A Frost & Sullivan nemzetközi tanácsadó cég a Dell-nek, mint az Év Legmegbízhatóbb Asztali Számítógép-gyártójának ítélte a 2005-ös CEO Choice Díját, melyet Európa szerte135 vezérigazgató és cégvezető szavazásával ítélnek oda.

Katerina Konstantinou, a Frost & Sullivan kutatási igazgatója így nyilatkozott: „A Dell bebizonyította, hogy piacvezető azon termékek gyártásában, melyek kielégítik a fogyasztók igényeit. Ez a díj annak a nagyrabecsülésnek az elismerése, mellyel az európai vezérigazgatók és cégvezetők viseltetnek a Dell iránt.”

Az Év Legmegbízhatóbb Asztali Számítógép-gyártója díj mellett, a Dell az alábbi, asztali számítógépekre vonatkozó díjkategóriákban szintén első helyen végzett:

  • a legmegbízhatóbb,
  • az áráért a legnagyobb értéket kínáló,
  • a legjobb minőségű,
  • a legtöbb előre installált szoftver-alkalmazás.

„A Dell piacvezetővé válása annak a törekvésünknek az eredménye, hogy folyamatosan a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtó szabványos számítástechnikai termékekre és szolgáltatásokra összpontosítunk – és ez a díj ennek az elismerése. A fogyasztókkal fenntartott közvetlen kapcsolatunk lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén és gyorsan válaszolhassunk a vásárlói szükségletekre, mindamellett, hogy a lehető legjobb termékeket és szolgáltatásokat biztosítjuk” – nyilatkozta Jeff Kimbell, a Dell EMEA business marketing igazgatója.

A Dell folyamatosan azon dolgozik, hogy minden egyes fogyasztója igényét kielégítse azáltal, hogy személyre szabott, sztenderd-alapú számítógépes megoldásokat kínál. A fogyasztókkal folytatott közvetlen kommunikáció teszi lehetővé a Dell számára, hogy azonnal érezhetővé váljanak a jobb eredmények. Például a Customer Factory Integration (CFI) szolgáltatással csökkennek a felhasználói költségek az ügyfelek részére kifejlesztett testre szabott rendszerekkel és az installálással járó gondok kiküszöbölésével. A szolgáltatás csökkenti emellett a belső támogatásforrások terhelését azáltal, hogy már a gyártás során testre szabja a képeket, szoftvereket és perifériákat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés