Connect with us

electronic beats: Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George, Groove Armada és a Hell is fellép

Laptop

electronic beats: Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George, Groove Armada és a Hell is fellép

A Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George és a Hell koncertjével indul a fesztiválsorozat Kölnben: változatos élőzene, különböző együttesek és DJ-k. A fesztiválokat a német Tango TV és a magyar Viva TV közvetíti.

A T-Mobile nyilvánosságra hozta, mely együttesek és előadók lépnek fel az idei ´electronic beats´ fesztiválon. A legismertebb fellépők – Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George, Hell és a Groove Armada – mellett sok külföldi és helyi művész is szerepet kap a fesztiválon.

Az ´electronic beats´ fesztiválsorozat idén a kölni E-Werk-ben indul május 26-án, ahol többek között fellép a Nightmares on Wax Soundsystem, Boy George, Hell, Super Discount, Zoot Woman és a német Deichkind. A NOW Soundsytem nemrég megjelent ´In A Space Outta Sound´ című lemeze – mely elegyíti a soul és hip-hop elemeket – után a francia house hangzást képviselő Super Discount következik, ezt követően pedig a Hell és Boy George lép színre, fantasztikus zenei élményt kínálva. Az élő fellépések közötti szünetekben DJ-k gondoskodnak a szakadatlan jó hangulatról. A kölni fesztiválra május 1-jéig 9 eurós, engedményes áron lehet jegyeket vásárolni.

A második fesztiválnak Budapest ad otthont június 2-án a Petőfi Csarnokban, ahol a neves előadók sorát az egyedi zenei stílusáról és népszerű számairól ismert Groove Armada nyitja. A további előadók között ismét fellép a Hell és Boy George, valamint a magyar Yonderboi és DJ Palotai. Jegyeket április 10-től lehet vásárolni.

A T-Mobile ´electronic beats´ koncepciója kapcsolatot létesít a zene, az életstílus és a kommunikáció között olyan emberek esetében, akik szívesen juttatják kifejezésre érzéseiket, passzióikat. Az ´electronic beats´ ötvözi a médiákat, fesztiválokat, az élő előadásokat a kulturális tevékenységekkel – ezáltal a program lehetőséget kínál a hasonló életstílusú és hasonló kedvtelésekkel bíró embereknek a találkozásra, a zene élvezetére, új élmények gyűjtésére.

A 2005-ös teltházas rendezvények egyértelműen bizonyították, hogy az ´electronic beats´ Fesztiválok sikerrel vállalkoztak a különböző előadások és fellépők bemutatására, az underground és a mainstream elektronikus zene kedvelőinek örömére. Minden fesztivál számos zenekart és DJ-t vonultat fel, az élőzenei előadások szakadatlan sorozatát kínálva egészen hajnalig.

„Nagy siker volt az ´electronic beats´ Fesztiválok rendezvénysorozat tavaly, ahol számos művész léphetett színre az ´electronic beats´ program keretében. Idén első alkalommal hozzuk el a fesztivált Budapestre, ahol kiváló előadók lépnek majd fel. Minden fesztiválon arra törekszünk, hogy nagyszerű élményeket kínáljunk a közönségnek, az ´electronic beats´ zenei irányzat, illetve ezen életstílus kedvelőinek” – mondta Ralf Luelsdorf, a T-Mobile International zenei szponzorációkért felelős vezetője.

Minden fesztiválról televíziós felvétel készül, melyeket későbbi időpontban közvetítenek – jelen esetben a németországi Tango TV, illetve a magyarországi Viva TV adásában. Az év során egy harmadik fesztivál megrendezését is tervezik Bécsben.

´electronic beats´ Fesztiválok fellépői:

Köln – péntek, május 26. – E-Werk

Nightmares On Wax Soundsystem
Boy George
Hell
Super Discount
Zoot Woman
Deichkind

Jegyek kaphatók: www.eventim.de / www.getgo.de Jegyvásárlás telefonon: +49 1805 570 000

Budapest – péntek, június 2. – Petőfi Csarnok

Groove Armada
Boy George
Hell
Zoot Woman
Yonderboi
DJ Palotai

Jegyek kaphatók: www.ticketpro.huSzólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom