Connect with us

Újgenerációs PDF munkafolyamatok

Laptop

Újgenerációs PDF munkafolyamatok

Az Adobe PDF Print Engine olyan új nyomtatószoftver-technológia, amellyel a nyomtató hardver gyorsan, pontosan és egységesen nyomtatja ki a bonyolult terveket és effektusokat, így például átlátszóságot is tartalmazó PDF állományokat.

A mai tervező szoftverekkel a felhasználók már igen bonyolult illusztrációkat képesek kidolgozni, ami a nyomtatási feldolgozó munkafolyamatokat is nagyobb próba elé állítja. A hatékonyabb nyomtatási munkafolyamatokhoz és a magasabb fokú automatizáltság eléréséhez ipari szabványokon alapuló nyomtatási rendszerek szükségesek.

Az Adobe PDF Print Engine az Adobe PDF és JDF tartalomdefiniáló erősségeit egyesítve vezérli a nyomtatási rendszereket, így a PDF nyomtatási feladatok a munkafolyamatban végig eszközfüggetlenek maradnak. Az Adobe PDF Print Engine által támogatott rendszerek segítségével könnyen lehet utólagos tartalmi kiigazításokat végrehajtani, a feladatokat különböző nyomtatási rendszerekre lehet átemelni és kinyomtatni, a képernyőn nagy felbontásban szolgáltatott előképeket pedig a végső fázis raszteres képprocesszoraival (RIP) megegyező leképező motor vezérli.

„A nyomdaipar jelenleg a kisebb példányszámú, nagyon bonyolult, pédául átlátszóságot és változtatható adatelemeket tartalmazó nyomtatási feladatok irányába halad” – mondja Angèle Boyd, az IDC csoport elnöke. „Az Adobe PDF Print Engine a tervezés folyamatát a nyomtatás folyamatával egyesíti, automatizálja a tervezés, a nyomdai előkészítés és a nyomtatás munkafolyamatát, és ezzel lényegesen javítja a hatékonyságot és a jövedelmezőséget.”

Az Adobe szoftverfejlesztő készlet (SDK) formájában bocsátja az Adobe PDF Print Engine-t az OEM-ek rendelkezésére, akik a PDF nyomtatási megoldások új generációját, így például RIP-eket, nyomtatási előnézeti és próbanyomó szoftvereket és nyomtatási munkafolyamat rendszereket fejlesztenek majd. Az Adobe PDF Print Engine moduláris architektúrájával gyorsan lehet majd az Adobe PDF verziókat frissíteni, így a nyomdászok minimális állásidő mellett frissíthetik nyomtatási rendszereiket a legújabb Adobe PDF specifikációnak megfelelően.

Árak és beszerzési lehetőségek
Az Adobe PDF Print Engine SDK az OEM partnerek számára már elérhető, a technológiára épülő új termékek bevezetése várhatóan az IPEX 2006 vagy a Graph Expo 2006 idején kezdődik.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom