Connect with us

technokrata

Új hűtési megoldások az APC-től

Laptop

Új hűtési megoldások az APC-től

Az American Power Conversion (APC) bemutatta új moduláris hűtési megoldásait a nagy teljesítménysűrűségű és ezért fokozott hűtési problémákat jelentő alkalmazások pontos és tervezhető hűtéséhez.

Az APC három új megoldása: az InfraStruXure InRow RC, egy moduláris hűtési megoldás, amely az informatikai berendezések szekrénye mellé telepíthető; az InfraStruXure Cooling Distribution Unit (CDU) egy rugalmas hűtöttvizes elosztórendszer; a Rack Air Containment System (RACS) pedig egy blade szerverekhez készült moduláris szekrény.

InfraStruXure InRow RC
Az APC InfraStruXure InRow RC terméke egy moduláris hűtési megoldás, amely az informatikai berendezések szekrénye mellé telepíthető. A rackszekrény mindkét oldalára telepítve a berendezés megbízhatóan képes 60 kW hűtési teljesítményre az eszközöket tartalmazó rackekben, illetve 30 kW elvezetésére a teljes redundanciával rendelkező rackekben. Az InRow RC működése azáltal maximalizálja a teljesítményt, hogy közvetlenül a hőforrásnál vonja el a hőt. Ezzel csökken a teljes tulajdonlási költség (TCO), hiszen lehetővé válik a pontos méretezés és a hatékonyabb működés. Az InRow RC hűtöttvizes egység szélessége a szabványos informatikai rackszélesség (300 milliméter) fele. Rendelkezésre állás és az energiatakarékosság érdekében az egység változtatható sebességű ventillátorokkal rendelkezik és leállás nélkül cserélhető. Az InRow RC egység az APC InfraStruXure Manager integráció révén hálózati felügyeleti képességekkel is rendelkezik.

InfraStruXure Cooling Distribution Unit (CDU)
Az InfraStruXure CDU az InfraStruXure InRow RC egységhez tervezett rugalmas hűtöttvizes elosztórendszer. A megnövelt rendelkezésre állást és a megbízhatóságot a rendszer rugalmas és kötésmentes csővezése révén biztosítja, amely különösen a magas helyzetű telepítések esetében csökkenti a vízszivárgás kockázatát. Az InfraStruXure CDU könnyen telepíthető és a jövőbeli tervezést is leegyszerűsítheti a rugalmas hűtési vonalak használatával, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az infrastruktúra növelését és átalakítását az igények változásának megfelelően.

Rack Air Containment System (RACS)
Az APC Rack Air Containment System terméke egy blade szerverhez készült moduláris szekrény, amely jól becsülhető hűtést biztosít a mérsékelt, magas és különösen magas sűrűségű hőterheléshez. A RACS együttműködik az APC NetShelter SX rackkel és az APC InRow RC hűtőegységgel a hűtés maximális becsülhetősége, kapacitása és hatékonysága céljából. A RACS egy vagy több NetShelter SX rack és az InRow RC hűtőegység hátuljához történő csatlakoztatásával az informatikai berendezésből kibocsátott levegő mindenképpen keresztülhalad a hűtőegységen, ahol megfelelő hőmérsékletűre hűl. Ez biztosítja, hogy a forró kiáramló levegő nem kerül vissza a telepített informatikai berendezés légbeszívó nyílásaihoz. A RACS megoldás rugalmassága N+1 és 2N konfigurációkat tesz lehetővé a maximális rendelkezésre állás érdekében. Ezenkívül a megoldás elülső légterelő megoldása további elszigetelést és zajcsillapítást biztosít.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák