Connect with us

technokrata

Hatórás üzemidő az APC univerzális notebook akkumulátorától

Laptop

Hatórás üzemidő az APC univerzális notebook akkumulátorától

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy mobiltartozék termékcsaládját egy akár hatórás üzemidőt is biztosító új, univerzális notebook akkumulátorral bővíti.

A Universal Notebook Battery 65Wh (UPB60I) egy könnyű hordozható laptop akkumulátor, amely a számítógép méretétől és konfigurációjától függően akár hatórás üzemidőt is képes biztosítani. Az univerzális laptop akkumulátor könnyen használatba vehető, feszültségválasztó kapcsolóval és a meglévő tápkapacitást jelző LED-ekkel rendelkezik. A LED segítségével a felhasználók ellenőrizhetik az akkumulátorban rendelkezésre álló energiát, így nem érheti őket meglepetés. Ideális hosszú üzleti utakra vagy a laptop akkumulátorának töltésére, amikor hálózati áram nem áll rendelkezésre.

„A mobil számítástechnika határait a szakemberek és a fogyasztók egyre jobban kiterjesztik, ennek köszönhetően egyre innovatívabb megoldások jelennek meg. Az úton lévő felhasználóknak olyan megoldásokra van szükségük, amelyek nagyobb szabadságot biztosítanak számukra, és amelyek növelik munkaeszközeik rendelkezésre állási idejét. Az APC új, 65 wattórás univerzális laptop akkumulátorát kifejezetten azoknak ajánljuk, akik hosszabb üzleti útra indulnak” – mondta el Bíró Viktor, az APC kelet-közép európai értékesítéséért felelős vezetője.

A 65 wattórás Universal Notebook Battery 2006 elejétől Magyarországon is megvásárolható, ajánlott fogyasztói ára 45900 Ft.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle