Connect with us

Hirdetés

technokrata

8 millió Open Enterprise Server

Laptop

8 millió Open Enterprise Server

A Novell bejelentette a Novell Open Enterprise Serverrel kapcsolatos hosszú távú terveit, köztük a termék következő két változatát.

A NetWare legújabb verziójaként bejelentett Open Enterprise Server, a világ első vegyes forráskódú vállalati megoldása a tavalyi évben került bevezetésre, azóta a Novell több mint 8 millió Open Enterprise Server licencet szállított új, illetve meglévő ügyfeleinek.

Az Open Enterprise Server „Cypress” kódnevű következő verziójának megjelenése 2007 közepére várható. Ez a verzió lehetővé teszi a szerverek virtualizációját, valamint a Novell eDirectory és a Microsoft Active Directory szolgáltatásainak továbbfejlesztett integrálását a Kerberos technológiájának használatával. Támogatni fogja továbbá az AMD és az Intel 64 bites processzorait is. Az ezt követő „Ponderosa” kódnevű verzió a Novell következő generációs együttműködő szolgáltatásait helyezi előtérbe. Emellett tartalmazni fog számos munkacsoport-platform újítást is, így növelve a tudásalapú munka termelékenységét.

„Örömmel tölt el minket, hogy a NetWare korábbi változatait használó, és az új ügyfeleink is egyaránt kedvezően fogadták az Open Enterprise Server megjelenését. A termék lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a nyílt és zárt forráskódú rendszereik között jobb együttműködést és nagyobb rugalmasságot érjenek el” – mondta Jeff Jaffe, a Novell elnökhelyettese és műszaki igazgatója.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés