Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel Core Duo processzoros Mac mini

Laptop

Intel Core Duo processzoros Mac mini

Az Apple bemutatta az új Intel Core Duo processzoros Mac mini gépet, mely megnégyszerezi teljesítményét, ráadásul nagyobb bővítési lehetőséget kínál és ugyanolyan innovatív, kompakt design-nal rendelkezik, mint elődje.

A Mac mini minden idők legmegfizethetőbb Mac gépe. Élvezheti az Apple díjnyertes digitális életstílus alkalmazásainak következő generációját, az iLife ´06-ot, továbbá a Front Row szoftvert az Apple Remote távirányítóval, tehát a szobából bárhonnan lejátszhat zenét, élvezheti fotóiból összeállított diabemutatóit, megnézheti DVD-it, iMovie alkotásait, videó klipjeit és televízió műsorait.


˝Az új Mac mini géppel, az Apple 60 napon belül megduplázta a teljes Intel processzoros terméksorozatát – rekord idő˝ – mondta Philip Schiller, az Apple nemzetközi termék-marketingért felelős alelnöke. ˝Az új Intel Core Duo processzoros Mac mini négyszer gyorsabb, nagyobb bővítési lehetőséget kínál ugyanabban a hihetetlen kompakt dizájnban és a legmegfizethetőbb módja, hogy élvezhesse a Front Row és az iLife ´06 szoftvereket˝.

Az új Mac mini magába foglalja az Apple következő generációs, lélegzetelállító Front Row szoftverét, így a felhasználók az Apple Remote távirányítóval a szobából bárhonnan megnézhetik digitális alkotásaikat Mac mini gépükön, ideértve a zenéket, a fotókat és a videókat. A Front Row legújabb verziójával a vásárlók könnyedén hozzáférhetnek a megosztott iTunes játéklistákhoz, az iPhoto könyvtárakhoz és a videókhoz a lakásból bárhonnan a Bonjour-t használva, mely az Apple Mac OS X-be beépített vezeték nélküli technológiája.

Az új Mac mini egy teljesen új rendszer architektúrát kínál a teljesítmény érdekében, akár négyszer gyorsabb, mint az előző Mac mini, 667 MHz-es FSB-t és 667 MHz-es DDR2 SDRAM memóriát tartalmaz, mely 2 GB-ig bővíthető. Kiváló teljesítményű csatlakozói vannak: minden új Mac mini beépített 10/100/100 BASE-T Gigabit Ethernetet foglal magába nagy sebességű hálózathoz, beépített AirPort Extreme 802.11g WiFi-t a gyors 54 Mbps vezeték nélküli hálózathoz, beépített Bluetooth 2.0+EDR-t (Enhanced Data Rate) és négy USB 2.0 kaput, kétszer annyit mint az előző generáció. A Mac mini DVI felülettel és VGA-kimeneti adapterrel is dicsekedhet, így egyszerűen csatlakoztathat kijelzőket, ideértve napjaink legnépszerűbb síkképernyős televízióit, továbbá az analóg és a digitális hang kimenetnek hála csatlakoztathat sztereó rendszert is.

Az új Mac mini tartalmazza az iLife ´06-ot, az Apple díjnyertes digitális életstílus alkalmazáscsomagjának legújabb verzióját: iPhoto, iMovie HD, iDVD, GarageBand és iWeb, az új iLife alkalmazás, mellyel hihetetlenül egyszerűen készíthet fotókkal, blogokkal és podcastokkal ellátott weblapot és publikálhatja is őket a .Mac-en, hogy bárki megtekinthesse alkotásait az interneten. Minden iLife ´06 alkalmazás Universal alkalmazás, mely natívan fut az új Intel-alapú Mac mini gépeken a maximális teljesítmény érdekében.

Minden új Mac a világ legfejlettebb operációs rendszerének legfrissebb kiadásával kerül a boltokba, azaz a Mac OS X 10.4 Tiger rendszerrel, a következőket tartalmazza: Safari, Mail, iCal, iChat AV és Front Row, natívan futnak. A Mac OS X Tiger innovatív szoftver fordító technológiája a Rosetta, mellyel a legtöbb Mac OS X PowerPC alkalmazást problémamentesen futtathatják a felhasználók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés