Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Canon projektor az oktatásnak

Laptop

Új Canon projektor az oktatásnak

A Canon bemutatta új, LV-X6 elnevezésű multimédia projektorát.

A kiváló minőségű XGA felbontású képek megjelenítésére alkalmas vetítőt kifejezetten az oktatási intézmények számára tervezték. Az igen alacsony, 25 dBA zajszint miatt Európa egyik leghalkabban működő projektoráról van szó, a vezérelhető fényerő a diákok szemét kíméli. A kategóriájában kedvező árával, valamint az izzó 4.000 órás élettartamával egyben a Canon egyik leggazdaságosabb projektora.

Az LV-X6 legfontosabb tulajdonságai:
-Nagyfelbontású kép, valódi XGA
-1.500 lumen fényerő
-25 dBA-s zajszint csendes üzemmódban
-Nagylátószögű, 1,6-szoros Canon lencse, rugalmas elhelyezhetőség
-Automatikus dőlés-érzékelés
-Színkorrekció, amelynek köszönhetően az iskolatáblára vagy más színes felületre vetített kép is természetes színvilágot nyújt


Az LV-X6-ot kifejezetten az oktatási intézmények számára tervezték, a korábbi sikermodell, az LV-X5-ös utódjaként. Az LV-X6 újonnan tervezett 0,6 colos megjelenítő panelt tartalmaz, natív XGA felbontással. A nagyfelbontású panel kristálytiszta képet hoz létre, és a modern képtömörítési technikák alkalmazásával UXGA felbontású képek (1.600×1.200 pixel) megjelenítésére is alkalmas. A projektor megfelel a BECTA irányelveinek, 1.500 lumen fényerővel vetít, ezáltal nemcsak a diákok szemét kíméli, hanem a tanárét, ha véletlenül belenézne a képbe az osztállyal szemben állva. Az 500:1 kontrasztarány élénk színeket, és valódi fekete megjelenítését teszi lehetővé.

Ideális osztálytermi vetítő
A ˝Csendes Üzemmód˝-ban az LV-X6 gyakorlatilag nem bocsát ki zajt, a 25 dBA zajszintjével az egyik legcsendesebb projektor a ma kapható modellek közül. A széles látószögű, 1,6-szoros Canon optikájú objektív egy 2,54 méter átlójú (100 col) képet alig 2,9 méterről is tökéletesen jelenít meg. A kis távolságról is nagyméretű képkivetítés lehetősége ideális a kis osztálytermekben, és egyszerűvé teszi a projektor elhelyezését más előadótermekben is.

Könnyű kezelhetőség
Az LV-X6 által kivetített kép akkor sem torzul, ha a projektor optikai tengelye nem merőleges a vetítésre használt felületre. Az automatikus dőlésérzékelőnek köszönhetően megszüntethető a +/- 30 fokon belüli trapéztorzítást, így a kép minden esetben szabályos lesz. A falszín-korrekció funkció akkor segít, ha nincs lehetőség fehér felületre vetíteni. Ha színes falra vagy iskolatáblára vetítünk, a készülék korrigálja az eltérő háttérszínt és optimalizált képet hoz létre. A kompakt kialakítású LV-X6 könnyen szállítható, 2,9 kilogrammos tömege lehetővé teszi, hogy egyszerűen áttelepítsük egyik tanteremből a másikba. A rövid bemelegedési időnek (9 másodperc) köszönhetően rendkívül gyorsan üzembe állítható, a szintén rövid lehűlési idő a gyors elcsomagolhatóságot biztosítja.

Gazdaságosság
A 150 W-os vetítőizzó élettartama 4.000 óra ˝Csendes Üzemmód˝ esetén, az élettartam azonban még a Normál módban is eléri a 3.000 órát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés