Connect with us

technokrata

Norton SystemWorks 2006 Basic Edition

Laptop

Norton SystemWorks 2006 Basic Edition

Alapeszközök a PC karbantartásához és optimalizálásához.

A Symantec több mint 20 éve kínálja a fogyasztóknak eszközeit. A Norton SystemWorks 1998-as bevezetésekor a számítógépezők a szakma első, integrált PC-egészségmegóvó programcsomagjának élvezhették előnyeit. Most már három megoldás, a Norton SystemWorks 2006, a Norton SystemWorks 2006 Premier és a Norton SystemWorks 2006 Basic Edition közül választhatják ki az igényeiknek legmegfelelőbbet.

„A PC-k egészségének fenntartása a teljesítmény optimalizálásával és a rendszerproblémák kivédésével éppolyan fontos, mint az internetes veszélyektől való megóvásuk.” – mondta Konkoly Thege Szabolcs, a Symantec területi igazgatója – „A Norton SystemWorks 2006 Basic Edition olyan nagyteljesítményű megoldás, amellyel a védelmi szoftverük kiegészítését kívánó fogyasztók optimális teljesítménnyel használhatják számítógépüket.”

A Norton Utilities-ben levő, a merevlemez optimalizálásra és helyrehozására szolgáló, megbízható eszközök mellett a Norton SystemWorks 2006 Basic Edition a problémák után kutató, a megtalált gondokat jelző és a felhasználónak az egy kattintással történő javítás vagy annak elutasításának lehetőségét felkínáló ellenőrzést is tartalmazza. Az „egy gombos” funkció ráadásul testre szabható.

A Norton SystemWorks 2006 Basic Edition része a Symantec hatékony adatvédelmi és -helyreállítási megoldása, a Norton GoBack, amely minden külön beállítás nélkül a telepítéstől kezdve folyamatosan biztosítja a korábbi állapot visszaállításának lehetőségét. A Norton GoBack a problematikus telepítések, a hibás szoftverek, illetve az esetleges nem kívánatos programok, például a kém- és reklámszoftverek által okozható károktól védi a rendszert.

A PC-k rendben tartása a szintén a Norton SystemWorks 2006 Basic Edition termékhez tartozó Norton Cleanup segítségével egyszerűen megvalósítható. Az internet szemete, a legutóbb használt fájlok jegyzéke, a multimédia-állományok naplója és az átmeneti fájlok mind eltávolíthatók vele. Ezzel növelhető a rendszer hatásfoka, illetve megvédhető a titkosság is.

A Norton SystemWorks 2006 Basic Edition fontos része a Process Viewer 2.0, amely megmutatja az adott időpontban futó folyamatokat, és amellyel felfedezhetők az összteljesítményt befolyásoló folyamatok. A Norton SystemWorks 2006 Basic Edition használói a System Optimizer 2.0 előnyeiben is részesülnek. Ezzel a programmal a Windows XP szinte valamennyi parancsikonja be- vagy kikapcsolható, így a Windows-környezet a saját igényekhez igazítható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek