Connect with us

technokrata

„A játék a legjobb tanár” – verseny kreatív programozóknak

Laptop

„A játék a legjobb tanár” – verseny kreatív programozóknak

„Edutainment 2006 – A játék a legjobb tanár” címmel hirdetett tartalomfejlesztő versenyt a hazai e-learning piac egyik meghatározó szolgáltatója, az Eduweb Multimédia Rt., az Elektronikus Játékkultúra Magyar Egyesületével karöltve.

A játszva tanítás koncepcióját célzó pályázat olyan digitális oktató tartalmak készítésére irányul, melyek játékos elemek felhasználásával, szórakoztatva képesek az ismeretek elsajátíttatására. A versenyen résztvevő edutainment fejlesztők két fordulóban mérhetik össze tudásukat. Az első forduló során egy e-mailben kapott feladattal kell megbirkózniuk, majd a döntőbe jutottak egy 8 órás „élő” programozás során bizonyíthatják rátermettségüket.

A verseny részvételi szabályai a Eduweb Multimédia honlapján találhatók. Pályázni ugyancsak ezen az oldalon, március 13-ig lehet. A beküldött pályaműveket és a döntő résztvevőit szakmai zsűri bírálja el, a szervezők ugyanakkor a közönségnek is lehetőséget biztosítanak a legjobb 16 pályamű értékelésére, melyek ugyancsak az Eduweb honlapján tekinthetők meg. A döntőről televíziós felvétel készül, amelyet a fix.tv április 3-i „level up” adásában láthatnak az érdeklődők.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom