Connect with us

Hirdetés

technokrata

9. Távközlési és Informatikai Projekt Menedzsment Fórum

Laptop

9. Távközlési és Informatikai Projekt Menedzsment Fórum

Projektmenedzsment a gazdaságban.
2006. április 6. – Thermal Hotel Margitsziget, Budapest

A világban lezajló társadalmi-, gazdasági- és technológiai változások követése, a versenyképesség és üzleti siker fenntartása nélkülözhetetlenné teszi a robbanásszerű fejlődést mutató projekt menedzsment alkalmazását. A vállalatok életében meghatározó innováció megvalósítás, üzleti folyamatfejlesztés és üzleti- technikai rendszerek integráció nem valósítható meg projekt menedzsment nélkül.

A kilencedszer megrendezésre kerülő szakmai Fórum szervezésében és tartalmában együtt fejlődött a magyarországi vállalatokkal/intézményekkel. Évek intenzív munkája során egyre több tapasztalat halmozódott fel, aminek egy jelentős része jelen Fórumon is megjelenik. A projekt menedzsment kompetencia minden elemének (szakmai és menedzsmenttudás, tapasztalat, képességek, attitűd) fejlesztése a szakmai közösségek legfontosabb feladata, amit a Fórum is szolgálni kíván.

Jelen Fórum szervezői kiemelt feladatnak tekintik a projekt menedzsment jövőbeli fejlődési irányainak követését, a legjobb gyakorlat megismerését és terjesztését, a kutatási eredmények gyakorlati felhasználásának elősegítését.

A Fórum nemcsak a projekt menedzser szakemberek tapasztalat gyűjtését és kapcsolat építését segíti, de a projekt tervek megismerése az értékesítéssel foglalkozó szakembereknek is jelentős információkkal szolgálhat. Az előadásokban vállalati- és menedzseri tapasztalatok mellett különböző iparágak (infokom-, pénzügyi- és önkormányzati szektor) projekt menedzsment problémái, eredményei is bemutatásra kerülnek. Az egyes gazdasági szektorok eltérő projekt menedzsment kultúrájának megismerése, a legjobb gyakorlatok megvitatása az együttműködési készségek erősödését is eredményezheti.

A Fórum lehetőséget ad arra is, hogy kerekasztal beszélgetés formájában a résztvevők megvitassák a projektek sikerességének összetevőit és feltételeit. A kerekasztal beszélgetés eredményeképpen széleskörű szakmai egyetértést élvező tanulságok születhetnek.

A Fórum szervezésének évről évre jelentősebb nyitását, a gazdaság különböző ágazataiban dolgozó projekt menedzserek meghívását segítik a különböző szakmai szervezetek (BKIK, FÖVOSZ-IPMA, IVSZ, PMI Budapest Hungary, PMSZ, TIPIK) és államigazgatási intézmények (GKM, IHM, NHH).

A projekt menedzsment módszertan alkalmazása Magyarországon is egyre jobban terjed. Nő a jelentősége a sikert alapvetően befolyásoló „részlet-kérdéseknek”, amikre a válasz csak a gyakorlati munka során szerezhető meg. A Fórum lehetőséget ad a megszerzett, „megszenvedett” tapasztalatok megvitatására és átadására, ami a munkához nélkülözhetetlen szakmai bizalom kialakulását is segíti.

A Fórum a szakmai tapasztalatok cseréje mellett a munkakapcsolatok kialakítását, a különböző szakmai ismeretekkel rendelkező szakemberek jövőbeli jobb megértését is segíteni szeretné. Az ismerkedést, a gondolatok, ötletek cseréjét segítik az előadásokat követő viták, a kávé szünetek és a Fórumot lezáró fogadás is.

A Fórum keretében kerül kiadásra „AZ ÉV PROJEKT MENEDZSERE” díj, melynek legfontosabb célja a projekt menedzseri tudás, tapasztalat és képességek széleskörű elismertetése.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés