Connect with us

technokrata

Nagyteljesítményű multimédia projektorok a Canontól

Laptop

Nagyteljesítményű multimédia projektorok a Canontól

A Canon bejelentette két új, üzleti célokra szánt multimédia projektorát, az LV-7255-öt és az LV-7250-et.

Mindkettő natív XGA felbontással dolgozik, és 1,6-szoros Canon objektív segítségével vetíti képeit. Az LV-7255 fényereje 2.500 lumen, míg az LV-7250-é 2.000 lumen. Az új, könnyen használható vezérlőpanelek, grafikus felhasználói felületek, továbbá a rövid indítási és leállítási idők nagyon kényelmessé teszik az üzleti alkalmazást. A 600:1 kontrasztarány élénk színeket, tiszta fehér és valódi fekete megjelenítését teszi lehetővé.


A projektorok legfontosabb tulajdonságai:
-Natív XGA felbontás (1.024×768 pixel)
-Fényerő: 2.500 lumen (LV-7255), illetve 2.000 lumen (LV-7250); 600:1 kontrasztarány
-Canon nagylátószögű 1,6-szoros objektív, amely lehetővé teszi a rugalmas elhelyezést és a nagyméretű képek közelre történő vetítését
-Gyors bemelegedés (9 másodperc), gyors lehűtés (30 másodperc)
-Kivételesen halk működés (alig 30 dBA ˝Csendes Üzemmód˝-ban)
-Automatikus trapézkorrekció, falszín-korrekció

A két új nagyteljesítményű és hatékony projektor az LV-7245 illetve az LV-7240 utódjai, a két készülék csak a fényerőben különbözik egymástól. A projektorok kiváló minőségű XGA paneleket használnak a natív 1.024×768 pixeles felbontás létrehozásához; a tömörítés segítségével még UXGA felbontású (1.600×1.200) képek kivetítésére is alkalmasak. A Canon-gyártmányú objektívek rendkívül jó minőségű kép létrehozását teszik lehetővé – a két aszférikus lencsetag alkalmazásával élénk színeket produkálnak, a torzítást és az egyéb lencsehibák hatásait pedig minimálisra csökkentik.

Az LV-7255 projektor 2.500 lumenes fényerejének köszönhetően a vállalati bemutatók még nagyméretű teremben, vagy erősen megvilágított környezetben is tisztán láthatóak lesznek. Az LV-7250 fényereje 2.000 lumen, ezzel egy világos konferenciaszobában is tisztán látható képet biztosít anélkül, hogy a helyiséget függönyökkel kellene lesötétíteni. A ventillátorzaj már nem zavarhatja a prezentációkat, hiszen mindkét projektornak van ˝Csendes Üzemmód˝-ja – az LV-7255 zajszintje ilyenkor 30 dBA, az LV-7250-é pedig 29 dBA.

Rugalmas elhelyezhetőség
A nagylátószögű 1,6-szoros objektívek a projektorok rugalmas elhelyezését teszik lehetővé, a nagyméretű képek is egészen közelre vetíthetők. Az LV-7255 egy 2,5 méter átlójú (100 col) képet alig 2,5 méterről is tökéletesen jelenít meg, míg az LV-7250-tel ugyanezt 2,9 méterről érhető el. Az automatikus trapézkorrekciónak köszönhetően akkor is szabályos képet kapunk, ha a projektor optikai tengelye nem merőleges a vetítésre használt felületre. Ha olyan helyiségben történik a vetítés, ahol nincs vetítővászon, a falszín-korrekció funkcióval kompenzálható a vetítésre használt felület színe, így természetes színeket lát a közönség.

Könnyű kezelhetőség
Új, ergonomikus tervezésüknek köszönhetően mindkét projektor igen könnyű (3 kilogramm), így könnyen hordozható. Az újratervezett intuitív grafikus felhasználói felület a 21 beállítható nyelvvel és a vezérlőpanelekkel nagyon egyszerűvé teszi a használatot. Az új kézi távirányítók logikus, egyértelmű struktúrával rendelkeznek, a legtöbb funkció közvetlenül elérhető, de használható az esetlegesen csatlakoztatott számítógépes egér is.
Mindkét modell igen rövid bemelegedési és lehűlési idővel rendelkezik: 9 másodpercen belül készen állnak a vetítésre, az elcsomagolás pedig 30 másodperces hűtési idő után lehetséges.

Gazdaságos befektetés
Mindkét projektor kiváló ár/teljesítmény mutatóval rendelkezik, emellett igen gazdaságosan üzemeltethetők, mivel az izzó élettartama 3.000 óra a ˝Csendes Üzemmód˝-ban.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom