Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kompakt lézernyomtató újdonságok

Laptop

Kompakt lézernyomtató újdonságok

A Lexmark három új, kedvező árú fekete-fehér lézernyomtatót mutatott be a kis irodák, otthoni irodák (SOHO) felhasználói illetve a kis munkacsoportok számára, akik üzleti teljesítményt igényelnek – megfizethető áron.


A 19-26 lap/percig terjedő A4-es nyomtatási sebesség és az 1200 IQ illetve 600×600 dpi felbontás révén a kompakt Lexmark E120n, E240 és E240n nyomtatók gyors, minőségi nyomtatást kínálnak a helytakarékosságot, valamint egyszerű és megbízható működést szem előtt tartófelhasználóknak.

Kompakt mérete mellett alacsony beszerzési ár, a mai irodavilághoz illeszkedő formaterv, illetve kategóriája legnagyobb sebessége jellemzi a Lexmark E240 nyomtatót. Ráadásul számos rugalmas bővítési lehetőséget is kínál, beleértve a memóriabővítést, a második bemeneti papírtálcát, sőt a hálózatos modell problémamentes munkacsoportos megosztást is lehetővé tesz. A Lexmark E240 javasolt felhasználói ára 38.990 forint + ÁFA, míg a hálózatos Lexmark E240n modellé is csak 51.990 forint + ÁFA.

Az E120n a létező legkisebb és legkedvezőbb árú hálózati lézernyomtató. Mindössze 26.990 forint + ÁFA javasolt felhasználói árával és 19 lapos percenkénti sebességével, az E120n az ideális megoldás azon kis irodák számára, amelyek erőteljes megosztott nyomtatóval kívánják növelni hatékonyságukat és csökkenteni költségeiket. Az E120n kivételesen csendes működésű, ami nem elhanyagolható szempont kis légterű irodákban.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés