Connect with us

Hirdetés

technokrata

Több tucatnyi friss Canon újdonság

Laptop

Több tucatnyi friss Canon újdonság

A Canon bejelentette, hogy 2006. évi tavaszi termékkollekciójában összesen 39 modell szerepel.

A 9 digitális fényképezőgép, 8 digitális videókamera, 1 digitális tükörreflexes gép és 2 EF objektív mellett forgalomba kerül 6 multimédia projektor, 4 tintasugaras nyomtató, 3 tintasugaras multifunkcionális készülék és 6 lézernyomtató is. A népszerű PIXMA család mellett megjelenik egy új, professzionális felhasználóknak fejlesztett fotónyomtató kategória is, a PIXMA Pro.

2005-ben a vásárlók több piaci kategóriában is egyértelműen a Canon-t választották: a PIXMA modellek a tintasugaras nyomtatók európai piacán első helyen vannak, ugyanakkor a vállalat megszilárdította első helyét a digitális fényképezőgépek és a tükörreflexes gépek szegmensében is.

˝Mivel a fogyasztási cikkek életciklusa 6 hónap alá csökkent, az új termékek iránti kereslet óriásit nőtt. A keresletnövekedés kielégítésére a Canon ma 39 új terméket vezet be a piacra, a 2006-os tavaszi termékkollekció keretein belül˝ – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. Az elmúlt évtizedben a Canon több, mint 16 milliárd eurót fordítottunk kutatás-fejlesztésre – négyszer többet, mint bármely másik képalkotási termékekkel foglalkozó gyártó˝ – tette hozzá.

A Canon tavaszi új termékei között találhatók:
-A PIXMA Pro sorozat: két új A3+ professzionális minőségű tintasugaras nyomtató, amelyeket a tükörreflexes fényképezőgépeket használók és művészek részére szántak. A két PIXMA Pro modell választási lehetőséget nyújt a profi fotósok számára: a zászlóshajó, a PIXMA Pro9500 amely már 10 különböző színű, pigment alapú tintát használ, különlegesen hosszú élettartammal. A PIXMA Pro9000 nyomtató 8-féle színű tintát használ, élénk, fantasztikus kivitelű fotókat nyomtatva.
-Négy új PIXMA modell jelenik meg a kis irodái és otthoni szegmens számára – két A3+ tintasugaras és két multifunkciós gép – amelyek teljeskörű üzleti felhasználást és fotólabor minőségű nyomtatást biztosítanak. Egy új vezeték nélküli multifunkciós készülék is megjelenik, a PIXMA MP800R, amely a Canon válasza a vezeték nélküli eszközök iránti növekvő keresletre.
-A 8,2 megapixeles, másodpercenként 5 kép rögzítésére alkalmas EOS 30D átveszi a népszerű EOS 20D helyét a digitális tükörreflexes fényképezőgépek egyre élénkebb nyugat-európai piacán. A 2004-2005 években a Digital EOS eladások megkétszereződtek . az EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM és az EF 85 mm f/1.2L II USM objektíveket közvetlenül a 30 milliomodik cserélhető EF objektív legyártásának megünneplése után hozzák forgalomba .
-A díjnyertes XEED SX50 projektor sikerére építve, a Canon forgalomba hoz egy teljesen új XEED terméksorozatot, amely három projektort tartalmaz: a zászlóshajó XEED SX6-ot, a XEED SX60-at házimozi funkcióval, és a XEED X600-at, amely kiváló ár/teljesítmény mutatóval büszkélkedhet.
-A Canon továbbra is piacvezető Európában a digitális fényképezőgépek piacán , ahol a Digital IXUS 40 tartja az európai legkeresettebb modell címet . Most három új Digital IXUS gép jelenik meg, többek között a Digital IXUS 800 IS, amely a gyakorlott fotósok igényeit hivatott kielégíteni. Öt új modellel bővül a PowerShot A-sorozat, egyikük a 6.0 megapixeles PowerShot A700, amely új teljesítményszintet állít be az A-sorozaton belül. A PowerShot S3 IS foglalja majd el a tavaly igen népszerű PowerShot S2 IS helyét, mint a Canon új, 12-szeres zoommal és képstabilizátorral rendelkező kompakt gépe.
-8 új videokamera bizonyítja a Canon elhivatottságát ezen a piacon. Mivel a DVD kamerák szegmense 200 %-kal nő, a Canon két új modellt is kibocsátott, amelyek mindegyike képes nagyfelbontású, 16:9 formátumú, széles képformátumú filmeket rögzíteni közvetlenül DVD-re. Az egyik a bevezető DC100, a másik pedig Európa egyik legnagyobb teljesítményű videokamerája, a már piacon lévő DC40-es.
-A Canon piacra dobja első európai színes LaserBase multifunkciós berendezését is: a LaserBase MF8180C-t.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés