Connect with us

technokrata

Több tucatnyi friss Canon újdonság

Laptop

Több tucatnyi friss Canon újdonság

A Canon bejelentette, hogy 2006. évi tavaszi termékkollekciójában összesen 39 modell szerepel.

A 9 digitális fényképezőgép, 8 digitális videókamera, 1 digitális tükörreflexes gép és 2 EF objektív mellett forgalomba kerül 6 multimédia projektor, 4 tintasugaras nyomtató, 3 tintasugaras multifunkcionális készülék és 6 lézernyomtató is. A népszerű PIXMA család mellett megjelenik egy új, professzionális felhasználóknak fejlesztett fotónyomtató kategória is, a PIXMA Pro.

2005-ben a vásárlók több piaci kategóriában is egyértelműen a Canon-t választották: a PIXMA modellek a tintasugaras nyomtatók európai piacán első helyen vannak, ugyanakkor a vállalat megszilárdította első helyét a digitális fényképezőgépek és a tükörreflexes gépek szegmensében is.

˝Mivel a fogyasztási cikkek életciklusa 6 hónap alá csökkent, az új termékek iránti kereslet óriásit nőtt. A keresletnövekedés kielégítésére a Canon ma 39 új terméket vezet be a piacra, a 2006-os tavaszi termékkollekció keretein belül˝ – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. Az elmúlt évtizedben a Canon több, mint 16 milliárd eurót fordítottunk kutatás-fejlesztésre – négyszer többet, mint bármely másik képalkotási termékekkel foglalkozó gyártó˝ – tette hozzá.

A Canon tavaszi új termékei között találhatók:
-A PIXMA Pro sorozat: két új A3+ professzionális minőségű tintasugaras nyomtató, amelyeket a tükörreflexes fényképezőgépeket használók és művészek részére szántak. A két PIXMA Pro modell választási lehetőséget nyújt a profi fotósok számára: a zászlóshajó, a PIXMA Pro9500 amely már 10 különböző színű, pigment alapú tintát használ, különlegesen hosszú élettartammal. A PIXMA Pro9000 nyomtató 8-féle színű tintát használ, élénk, fantasztikus kivitelű fotókat nyomtatva.
-Négy új PIXMA modell jelenik meg a kis irodái és otthoni szegmens számára – két A3+ tintasugaras és két multifunkciós gép – amelyek teljeskörű üzleti felhasználást és fotólabor minőségű nyomtatást biztosítanak. Egy új vezeték nélküli multifunkciós készülék is megjelenik, a PIXMA MP800R, amely a Canon válasza a vezeték nélküli eszközök iránti növekvő keresletre.
-A 8,2 megapixeles, másodpercenként 5 kép rögzítésére alkalmas EOS 30D átveszi a népszerű EOS 20D helyét a digitális tükörreflexes fényképezőgépek egyre élénkebb nyugat-európai piacán. A 2004-2005 években a Digital EOS eladások megkétszereződtek . az EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM és az EF 85 mm f/1.2L II USM objektíveket közvetlenül a 30 milliomodik cserélhető EF objektív legyártásának megünneplése után hozzák forgalomba .
-A díjnyertes XEED SX50 projektor sikerére építve, a Canon forgalomba hoz egy teljesen új XEED terméksorozatot, amely három projektort tartalmaz: a zászlóshajó XEED SX6-ot, a XEED SX60-at házimozi funkcióval, és a XEED X600-at, amely kiváló ár/teljesítmény mutatóval büszkélkedhet.
-A Canon továbbra is piacvezető Európában a digitális fényképezőgépek piacán , ahol a Digital IXUS 40 tartja az európai legkeresettebb modell címet . Most három új Digital IXUS gép jelenik meg, többek között a Digital IXUS 800 IS, amely a gyakorlott fotósok igényeit hivatott kielégíteni. Öt új modellel bővül a PowerShot A-sorozat, egyikük a 6.0 megapixeles PowerShot A700, amely új teljesítményszintet állít be az A-sorozaton belül. A PowerShot S3 IS foglalja majd el a tavaly igen népszerű PowerShot S2 IS helyét, mint a Canon új, 12-szeres zoommal és képstabilizátorral rendelkező kompakt gépe.
-8 új videokamera bizonyítja a Canon elhivatottságát ezen a piacon. Mivel a DVD kamerák szegmense 200 %-kal nő, a Canon két új modellt is kibocsátott, amelyek mindegyike képes nagyfelbontású, 16:9 formátumú, széles képformátumú filmeket rögzíteni közvetlenül DVD-re. Az egyik a bevezető DC100, a másik pedig Európa egyik legnagyobb teljesítményű videokamerája, a már piacon lévő DC40-es.
-A Canon piacra dobja első európai színes LaserBase multifunkciós berendezését is: a LaserBase MF8180C-t.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom