Connect with us

technokrata

Országos Nokia programozóverseny

Laptop

Országos Nokia programozóverseny

A Nokia Hungary Kft. országos szintű programozási pályázatot hirdetett a magyar műszaki felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára, melyre a kijelölt felsőoktatási intézményekből 2-3 fős csapatok adhatják be jelentkezésüket.

A versenyre elsősorban két fő témakörben várják a pályázatokat (Nokia mobiltelefonokon futtatható alkalmazások kifejlesztése, illetve egyéb, mobil technológiával kapcsolatos programozási feladatok), de a mobil távközlés területéről származó egyéni ötletekkel is lehet nevezni.

A 2-3 fős csapatokat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Karának, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a győri Széchenyi István Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem, valamint a Veszprémi Egyetem nappali tagozatos hallgatói közül várják.

Az elbírálás kétszintű, első szinten minden felsőoktatási intézmény helyben értékeli az első három legjobb pályázatot, melyre külön díjazás vonatkozik, míg második, országos szinten az összes pályamunka közül a NOKIA választja ki a számára leginnovatívabb, legkreatívabb, legötletesebbnek ítélt műveket, melyek ugyancsak külön díjazásban részesülnek. Az győztes csapat fődíja egy egyhetes külföldi út.

A csapatok regisztrációs határideje 2006. február 28., míg a pályázatok leadási határideje 2006. március 31.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle