Connect with us

technokrata

Ássunk mélyebbre – Everest Ultimate Edition 2006 2.80

Laptop

Ássunk mélyebbre – Everest Ultimate Edition 2006 2.80

Az alkalmazás újfajta mérési eljárásaival, az Intel új generációs Centrino mobil technológiájának kezelésével és a RAID Array háttértárak támogatásával jóval kiterjedtebb és mélyebb rendszervizsgálatot tesz lehetővé.

Az otthoni felhasználók, játékosok és a sebesség megszállottjai számára jó hír, hogy az Everest Ultimate Edition 2006 új verziója még mélyebbre enged ásni a rendszerbe. Az egyik legfontosabb változás, hogy a Lavalys fejlesztői teljesen újraírták a diagnosztikai program memória ellenőrzési rendszerét és „Memory Copy” néven új mérési eljárással egészítették ki. Így a memória vizsgálatánál már nem csak az olvasási, írási és késleltetési sebességet figyeli az Everest, hanem a másolásét is.

Ezen kívül az új kiadás már támogatja az otthoni felhasználók körében egyre népszerűbb, eredetileg a szerverek számára kifejlesztett redundáns adattárolási eljárást, a RAID Array-t. A hordozható eszközök tulajdonosainak fontos újítás, hogy az új verzió már kezeli az Intel harmadik generációs Centrino mobilprocesszorait is. Az alkalmazás ezentúl lehetőséget ad a hőmérsékleti- és ventilátoradatok elmentésére – a háttérben futva akár tűréspróbák vagy játék közben is. A fejlesztők szándékai szerint ez a szoftver utolsó frissítése a 3.0-ás verzió megjelenése előtt.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom