Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ássunk mélyebbre – Everest Ultimate Edition 2006 2.80

Laptop

Ássunk mélyebbre – Everest Ultimate Edition 2006 2.80

Az alkalmazás újfajta mérési eljárásaival, az Intel új generációs Centrino mobil technológiájának kezelésével és a RAID Array háttértárak támogatásával jóval kiterjedtebb és mélyebb rendszervizsgálatot tesz lehetővé.

Az otthoni felhasználók, játékosok és a sebesség megszállottjai számára jó hír, hogy az Everest Ultimate Edition 2006 új verziója még mélyebbre enged ásni a rendszerbe. Az egyik legfontosabb változás, hogy a Lavalys fejlesztői teljesen újraírták a diagnosztikai program memória ellenőrzési rendszerét és „Memory Copy” néven új mérési eljárással egészítették ki. Így a memória vizsgálatánál már nem csak az olvasási, írási és késleltetési sebességet figyeli az Everest, hanem a másolásét is.

Ezen kívül az új kiadás már támogatja az otthoni felhasználók körében egyre népszerűbb, eredetileg a szerverek számára kifejlesztett redundáns adattárolási eljárást, a RAID Array-t. A hordozható eszközök tulajdonosainak fontos újítás, hogy az új verzió már kezeli az Intel harmadik generációs Centrino mobilprocesszorait is. Az alkalmazás ezentúl lehetőséget ad a hőmérsékleti- és ventilátoradatok elmentésére – a háttérben futva akár tűréspróbák vagy játék közben is. A fejlesztők szándékai szerint ez a szoftver utolsó frissítése a 3.0-ás verzió megjelenése előtt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés