Connect with us

technokrata

Többfunkciós Canon színesnyomtató

Laptop

Többfunkciós Canon színesnyomtató

A Canon bejelentette az első Európában kapható színes LaserBase berendezését.

A LaserBase MF8180C színes lézernyomtatásra, másolásra, valamint színes szkennelésre képes, és nagysebességű faxkészülékként használható multifunkcionális asztali modell, amely a Canon vezető LaserBase terméksorába tartozik. A Canon On-Demand fixálási technológiával nagy nyomtatási sebességet és beépített hálózatkezelést kínáló MF8180C kényelmesen telepíthető és könnyen karbantartható, ezzel ideális választás az olyan kreatív irodai környezetekben, ahol robusztus, színes többfunkciós készülékre van szükség.


Specifikációk:
-Színes, többfunkciós lézerberendezés, 2.400×600 dpi-s kibővített lézernyomtatással
-Fekete nyomtatás és másolás 19 lap/perc, színes 4 lap/perc sebességgel az On Demand fixálási technológia használatával
-50 lapos automatikus dokumentumadagoló
-Beépített Ethernet hálózati csatoló
-250 lapos papíradagoló, 125 lapos többcélú tálca
-Super G3 fax, 33,6 Kbps sebességű modem 118 gyorshívással
-1.200×2.400 dpi felbontású színes másolás.

Színes többfunkciós lézerberendezés
Az MF8180C a LaserBase terméksor első színes, többfunkciós berendezése, amely egy színes nyomtatót, másolót, szkennert és egy nagysebességű faxot egyesít egy robusztus és terheléstűrő készülékben. A színes nyomatok 2.400×600 dpi kiterjesztett felbontással készülnek, a nyomtatáshoz, a másoláshoz és a faxok nyomtatásához cián, bíbor, sárga és fekete festékkazettát és egyetlen dobot használ a berendezés.
A hagyományos nyomtatókban a fixálóhengert olaj borítja, hogy a papír ne ragadjon rá a fixálási művelet során. A Canon az MF8180C-ben a saját fejlesztésű S Tonert használja, amely tökéletesen gömb alakú mikro-szemcsékkel dolgozik. Az S Tonernél mindegyik festékszemcse magja viaszt tartalmaz, így ennek használatával lehetőség nyílik az olajmentes fixálásra, mert a viasz a fixálás során kiszabadul és szétterül. Az eredmény egy olyan kimeneti kép, amely kiküszöböli a hagyományos festékkazettákkal készült képek csillogását.
A színes festékkazetták és a dob is kényelmesen cserélhető. A dob kicserélésével a berendezés lényegi elemeit is kicseréljük, így a nyomtató szinte olyan lesz, mintha új volna.

Sebesség a Canon nyomtatási technológiával
Az MF8180C nyomtatási sebessége bármilyen nyüzsgő hivatal vagy részleg igényeihez megfelel. Az egyszínű (fekete) nyomtatás és másolás sebessége 19 lap/perc, a színesé 4 lap/perc. A Canon Colour On-Demand fixálási technológia azonnal ráolvasztja a festékszemcséket a papírra, így a bemelegedéshez nincs szükség időre a készenléti módból való visszatéréskor, és ez nagymértékben felgyorsítja az első másolat vagy nyomtatott példány előállítását.

Hatékony dokumentumkezelés
Több dokumentum másolásakor, szkennelésekor vagy faxolásakor az MF8180C automatikus, 50 lapos dokumentumadagolója azt biztosítja, hogy a nagy iratkötegeket nem kell szétszedni a feldolgozáshoz. A berendezés egy 250 lapos papírkazettával és egy 125 oldalas többcélú tálcával is rendelkezik. Másfajta papírtípusokhoz és méretekhez ez utóbbit használva nem kell beleavatkozni a szokásos méretű papír adagolásába, így hatékonyabb lehet a működés. Az MF8180C kitűnő hatékonyságú kazettákat használ: a színes festékkazettákkal 4.000 oldal nyomtatható, a dob pedig 20.000 fekete, illetve 5.000 színes oldalt képes nyomtatni (5 százalékos lefedettséget alapul véve).

Csatlakozás a hálózatra
A beépített hálózati csatolóval az MF8180C közvetlenül Ethernet-hálózatra csatlakoztatható és megosztott nyomtatóként használható, sőt a felhasználók elektronikus formában küldhetnek faxokat is gépükről. Mindezeken túl a felhasználók és a rendszergazdák a távoli felhasználói felület (Remote User Interface) szolgáltatás használatával egy böngészőablakban figyelhetik a berendezést. A rendszergazdák a szolgáltatás segítségével egy központi pontból elvégezhetik a berendezés beállítását is, illetve módosíthatják azokat.

Kiváló faxkészülék
Faxoláskor az MF8180C egy Super G3 modem használatával 33,6 Kbit/másodperces sebességgel továbbítja az adatokat, memóriájában 256 oldal tárolására képes. 18 egygombos és 100 kódolt gyorshívás segíti a munkát.

Minőségi szkennelés
Az MF8180C beépített szkennerének CCD-érzékelője kiváló minőségben olvassa be az üveglapra helyezett könyvek, újságok vagy akár háromdimenziós objektumok részleteit is. Optikai felbontása 1.200×2.400 dpi, a kiterjesztett felbontás azonban 9.600×9.600 dpi, amivel kitűnő eredmények érhetők el. Az információk a nagysebességű USB 2.0 csatlakozó segítségével gyorsan továbbíthatók a PC-re.

A LaserBase MF8180C a közeljövőben vásárolható meg a szaküzletekben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom