Connect with us

technokrata

proALPHA: Régi-új szereplő a hazai ERP piacon

Laptop

proALPHA: Régi-új szereplő a hazai ERP piacon

A 2000 óta budapesti irodával rendelkező proALPHA Software Kft. a németországi tulajdonos döntése nyomán aktív piaci szereplővé lép elő a hazai ERP piacon.

A proALPHA Software AG 1999 végén hozta létre magyarországi leánycégét, hogy kövesse nyugat-európai ügyfeleit, akik akkorra már tekintélyes számban alapítottak és vásároltak üzemeket Magyarországon. A budapesti iroda feladata az elmúlt öt évben a főleg Németországból „örökölt” ügyfelek kiszolgálása volt, valamint a rendszer lokalizációjával kapcsolatos fejlesztéseket is itt végezték.

Lezárult a lokalizáció
A több éven át futó sikeres projekt befejeztével az új verziókkal kapcsolatos lokalizációs feladatok visszakerülnek a németországi központba. Ennek ellenére a magyarországi fejlesztés sem szűnik meg, a sokat próbált szakembergárda a jövőben a magyarországi ügyfelek növekvő fejlesztési igényeit elégíti majd ki.

A főleg kis- és középméretű gyártók igényeire fókuszáló proALPHA németországi vezetői ugyanis elérkezettnek látják az időt, hogy Magyarországon is elinduljon a kereskedelmi tevékenység. A konszern – kihasználva egy erős, immár magyar nyelven is elérhető termék előnyeit és ötévnyi hazai tapasztalatot – már az első, áprilisban kezdődő pénzügyi évben is jelentős bevételeket vár magyar leányától.

Vezetőváltás
Nem csak új üzleti stratégiával, de új ügyvezetővel is kezdte az évet a ProALPHA. A németországi anyavállalat döntésének hátterében a megváltozott üzleti stratégia áll, melynek végrehajtásához menedzser típusú vezetőt kerestek. Gajdos Attila feladata az aktív piaci jelenlét kialakítása lesz, így a konkurenciánál eddig Navison és Axapta üzletágat irányító szakember új oldaláról mutatkozhat be 2006-ban.


Az 1992-ben alapított proALPHA Software AG az információtechnológia egy innovatív és gyors ütemben fejlődő vállalata. A társaság átfogó, integrált vállalati megoldások fejlesztésére és bevezetésére specializálódott, elsősorban a gyártó és a kereskedelmi területeken működő középvállalatok számára.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin