Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

EUfonika

A Magyar Telekom Csoport kedvező árú telefonálást kínál Romániában.

Elindult az EUfonika, a romániai távközlési piac legújabb márkája és szolgáltatása, amely kedvező áron kínál telefonszolgáltatást a romániai ügyfeleknek. Magyarország vezető távközlési szolgáltatója – a 2005. novemberi bulgáriai akvizíciót követően – a délkelet-európai régió újabb piacán jelenik meg innovatív és dinamikus alternatív szolgáltatóként.

Az EUfonika szolgáltatás lehetővé teszi a Romtelecom vezetékes lakossági és üzleti előfizetőinek, hogy 20%-ot megtakarítsanak a belföldi távolsági, 40%-ot pedig a nemzetközi hívásaikon. Az EUfonikát használó ügyfelek tehát a korábbi árakon hosszabban és gyakrabban telefonálhatnak.

Az új EUfonika szolgáltatás, amelyet a Magyar Telekom Csoport romániai tagvállalata, a Combridge indított el, hasznosítja a romániai távközlési piac liberalizációjából származó előnyöket. Az EUfonika kedvező árait az IP (Internet Protocol) alapú új generációs hálózat (NGN, Next Generation Network) technológiának és egy innovatív üzleti modellnek köszönheti, amely lehetővé teszi rugalmas, hatékony szervezet és kiváló minőségű szolgáltatás működtetését a leginkább költséghatékony módon. Az EUfonika piacra lépésével Románia immár teljes egészében megfelel az Európai Unió egyik fontos követelményének: a távközlési piac liberalizációjának.

Az ügyfelek igen egyszerűen vehetik igénybe az EUfonika szolgáltatást. Az előfizetőnek csak az ingyenes 0800 88 1688 számot kell hívnia, és az EUfonika telefonos ügyfélszolgálatánál máris megrendelheti a szolgáltatást. A kezelők számlázás céljára feljegyzik az ügyfél adatait, és a regisztrációs lapot egy tájékoztató csomaggal együtt postán elküldik a felhasználónak.

A regisztráció ellenében a felhasználó 5 perc ingyenes távolsági beszélgetést kap a szolgáltatás tesztelése céljából. Ha a felhasználónak megfelel a szolgáltatás, visszaküldi az aláírt szerződést az EUfonikának. Ekkor az ügyfél további 25 perc ingyenes távolsági beszélgetést kap. Ezután az ügyfél a 1688 előhívószámot üti be a hívott számok előtt, ha 20%-ot meg akar takarítani belföldi távolsági, illetve 40%-ot nemzetközi hívásain. Az Eufonika ügyfeleinek nem kell sem kapcsolási, sem havi előfizetési díjat fizetniük, megtarthatják korábbi telefonszámukat, és új vezetéket sem kell beszerelni.

Az EUfonika ügyfelei havonta külön számlát kapnak, és a Romtelecomnak nem kell fizetniük a 1688 előhívószámmal indított hívásokért. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók a Romtelecom előfizetői maradnak, és továbbra is a Romtelecomnak fizetik a havidíjat és az előhívószám nélkül indított hívások díját. Az EUfonikának csak a kedvező díjazású, 1688 előhívószámmal kezdeményezett hívásokért kell fizetniük.

Csenteri Levente, a Combridge ügyvezető igazgatója a szolgáltatás indításakor elmondta: „Bízunk benne, hogy az ügyfelek értékelni fogják az EUfonikát, amely valódi alternatívát kínál az ártudatos, racionális ügyfeleknek. Az EUfonika megjelenése a piacon azt jelenti, hogy mind a lakossági, mind az üzleti ügyfeleink alacsony díjakat, hibamentesen működő szolgáltatást és kitűnő ügyfélszolgálatot kapnak. A liberalizált piac előnyei hamarabb válnak érezhetővé, mint sokan gondolták volna.”

Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom Vezetékes Szolgáltatások vezérigazgató-helyettese a következőket mondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy elősegíthetjük a romániai fogyasztók előnyére szolgáló szabadpiaci versenyt, és erősíthetjük a jobb árak iránti igényt. Biztos vagyok benne, hogy az ügyfelek nemcsak az EUfonikával elérhető olcsó telefonhívásokat fogják értékelni, hanem az egyszerű használatot és a bevált európai minőséget is. A nemzetközi példák azt mutatják, hogy az ügyfelek hűségesebbek maradnak az eredeti szolgáltatókhoz az alternatív vezetékes szolgáltatók megjelenése után, és általában visszaesnek a vonallemondások, mivel a választási lehetőség eredményeként nő az ügyfelek elégedettsége.”

A Combridge, a Magyar Telekom Romániában bejegyzett leányvállalata versenyképes szolgáltatásokat kínál a romániai távközlési piacon. Termékkínálatát – amelybe eddig elsősorban üzleti partnerei, a távközlési és Internet-szolgáltatók részére nyújtott nagykereskedelmi adatátviteli és Internet-szolgáltatások tartoztak – a Combridge 2006-tól kibővíti lakossági és üzleti ügyfeleknek nyújtott kiskereskedelmi szolgáltatásokkal.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés