Connect with us

technokrata

Új Fujitsu notebook

Laptop

Új Fujitsu notebook

Kristálytiszta kép és kétmagos processzor – a Lifebook N3530 két legfontosabb tulajdonsága.

Nemrég jelentette be a vállalat legújabb noteszgépét, a Lifebook N3530-ast. A legújabb, harmadik generációs Centrino platformra alapuló hordozható számítógépben egy kétmagos Core Duo processzor teljesít szolgálatot. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy az Intel PRO/Wireless 3945ABG integrált hálókártya biztosítja a vezetékmentes hálózati csatlakozást. Operatív tára DDR2 SDRAM-okból áll, maximálisan 2 GB-nyit képes befogadni a Fujitsu ezen notebookja.

Továbbfejlesztett megjelenítést ígér az LCD, mely alá a kanadai Ati cég Mobility Radeon X1400-as grafikus vezérlője dolgozik – ez utóbbi 128 MB-nyi memóriával gazdálkodik. Soros csatolású winchesterének kapacitása akár 100 GB-os is lehet, mely mellé egy kétrétegű DVD-ket is írni képes optikai drive társul. Négy darab 2.0-s USB és egy IEEE 1394-es port várja a külső eszközök csatlakoztatását, illetve rendelkezik egy három-az-egyben (MS/SD/XD) memóriakártya-olvasóval is.

Mivel a noteszgép szórakoztatóközpontként is használható, opcionálisan beépített TV-tunerrel is rendelhető ez a modell. Multimédiás kialakítás esetén természetesen jár hozzá egy távirányító, illetve ez esetben a Windows XP Media Center Edition 2005-ös változata kerül fel a winchesterre operációs rendszer gyanánt. Az alapkonfiguráció ára 1450 dollár.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák