Connect with us

technokrata

Új Canon LaserShot nyomtató

Laptop

Új Canon LaserShot nyomtató

A Canon bemutatta a PCL-technológiát használó egyfunkciós nyomtatóját, a LaserShot LBP3460-as modellt.

Az LBP3460 támogatja a PCL5e és PCL6 nyelvek, valamint az UFR II – a Canon saját oldalleíró nyelve – használatát, és ezzel hozzáférhetővé teszi az imageRUNNER sorozat előnyeit a LaserShot családban is. A készülék alapkiépítésben is beépített hálózatkezeléssel és beépített kétoldalas nyomtatási funkcióval rendelkezik, percenként 33 oldal nyomtatására képes, maximális papírbefogadó képessége 850 lap. A PCL- és hálózatkezelési funkciók révén az LBP3460 egyaránt ideális a néhány személyes irodák és a vállalati környezetek számára is.


A LaserShot LBP3460 jellemzői:
-PCL5e, PCL6 és UFR II használata
-33 lap/perces sebesség, az első nyomat előállítása körülbelül 8 másodperc
-Beépített hálózatkezelés
-Beépített kétoldalas nyomtatás
-Nagy papírkapacitású: az 500 lapos kiegészítő lapadagolóval együtt 850 lap
-On-demand fixálás és választható kihozatal a kétféle ˝mindent-egyben˝ festékkazetta révén

A LaserShot LBP3460 a LaserShot LBP2000-es készüléket követi a Canon PCL-technológiás nyomtatói között.

PCL-kompatibilitás
Az LBP3460 PCL5e- és PCL6-kompatibilitása révén kényelmesen felválthatóvá tesz bármilyen PCL-berendezést, az UFR II pedig a Canon professzionális imageRUNNER nyomtató- és másolósorozatában megtalálható architektúra, amely arról gondoskodik, hogy a munkafolyamat zökkenőmentesen illeszkedjen a meglévő hálózatba.

Gyorsaság és hatékonyság
Az LBP3460 igazi ˝gyorstüzelő˝ nyomtató: percenként 33 oldal kinyomtatására képes, amelyek 2.400×600 dpi-nek megfelelő felbontással készülnek az Automatic Image Refinement (AIR) technológia használatával. Az On Demand fixálás miatt az LBP3460 berendezésnek nincs szüksége bemelegedési időre, így az első nyomat megközelítőleg 8 másodperc alatt készül el.

Hálózatos működés
A beépített hálózatkezelés alapfelszereltség az LBP3460 nyomtatónál, amely így közvetlenül csatlakozhat a PC-hálózatra. A Canon hálózati szoftvere támogatja az NSDI, az NSC és a távoli felhasználói felülte (Remote UI) használatát. A nyomtató nagysebességű USB 2.0 kapcsolattal is rendelkezik.

Papírtakarékos kétoldalas nyomtatás, nagy papír-kapacitás
A papírfogyasztás és az egyéb költségek csökkentésére az LBP3460 alapkiépítésben kétoldalas nyomtatóművel rendelkezik. A nagy nyomtatási igényű, intenzív működésű irodai környezet elvárásaihoz alkalmazkodva az LBP3460 maximális papírkapacitása 850 lap a külön megvásárolható 500 lapos lapadagoló használatával. A berendezés alapkiépítésben 250 lapos adagolóval és egy 100 oldalas többcélú tálcával érkezik. A hatékonyság növelésére kétféle kihozatalú festékkazetta vásárolható: a 710 jelzésűvel 6 ezer, a nagyobb, 710H jelűvel 12 ezer oldal nyomtatható. A kényelmesebb karbantartás érdekében mindét festékkazetta ˝mindent-egyben˝ kialakítású. Ez azt jelenti, hogy tartalmazza a nyomtató fontos részeit, így amikor kicseréljük, szinte új nyomtatót kapunk.

A LaserShot LBP3460 már a közeli hetekben megvásárolható a szaküzletekben.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák