Connect with us

technokrata

Pontosított díjcsomagok a T-comnál

Laptop

Pontosított díjcsomagok a T-comnál

Közlemény a Magyar Telekom Rt. Általános szerződési feltételeinek módosulásáról.

A Magyar Telekom Rt. 2006. március 15-ei hatállyal módosítja a Telefonszolgáltatásokra vonatkozó általános szerződési feltételeit (ÁSZF).

1. Pontosításra és részletes szabályozásra kerültek a 1515 Előhívó csomag, a Teleperc call by call díjcsomag, a Csevegő Partner (közvetítő-előválasztó) díjcsomag és a Teleperc Partner (közvetítő-előválasztó) díjcsomag igénybevételi feltételei (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.8.1.2.; 2.8.1.3.; 2.8.2.4.; 2.8.2.6. pont).

2. Szabályozásra kerültek az Adományvonal igénybevételének feltételei (Telefon ÁSZF Függelék III. fejezet 12. pont, V. fejezet 2.14. pont ).

3. Pontosításra kerültek a Kontroll díjcsomag Pannon GSM irányú díjai. (Telefon ÁSZF Függelék V. fejezet 2.1.1.)

Akik a jelen módosítást nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (4) és (5) bekezdéseiben meghatározott jogokkal élhetnek.

Az Általános szerződési feltételek módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szövege 2006. február 13-ától megtalálható a Magyar Telekom Rt. honlapján és valamennyi ügyfélszolgálaton; ügyfeleik a változásokról az ingyenesen hívható 1212 ügyfélkapcsolati számon is tájékozódhatnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom