Connect with us

technokrata

HP Scanjet 7650n: kulcsrakész megoldás

Laptop

HP Scanjet 7650n: kulcsrakész megoldás

Az Axis Communications és a HP bejelentették, hogy közösen lépnek piacra egy KKV-knek szánt hálózati szkennermegoldással.


A ˝kulcsrakész˝ HP Scanjet 7650n az AXIS 70U hálózati dokumentumszerverből és a HP Scanjet 7650 síkágyas dokumentumszkennerből áll. A HP Scanjet 7650n ideális üzleti dokumentumkézbesítő eszköz és a fax helyettesítőjeként is megfelel a KKV-k speciális szükségleteinek.

A digitális dokumentumkézbesítő csomag jelentősen csökkenti a költségeket, valamint növeli a sebességet és a megbízhatóságot a faxhoz és hagyományos postához vagy a futárszolgálatokhoz képest. A beolvasott papíralapú dokumentumokat továbbküldi e-mailbe vagy fájlszerverre, de beépített XML API felületével dokumentumarchiválási rendszerekbe és adatbázisba is be tudja illeszteni őket. Az Axis hálózati dokumentumszerverrel dolgozó megoldás a kisvállalati szegmensben megfigyelt élénk keresletre reagál, amely elsősorban a biztonság és az adatvédelem iránti fokozott érdeklődésnek, valamint az e-mail mint kommunikációs és szervezőeszköz erősödő népszerűségének köszönhető.

A megoldás szépsége egyszerűségében rejlik. A felhasználó behelyezi a dokumentumot a szkennerbe, kiválaszt egy e-mail címet az Axis hálózati dokumentumszerver levelezési címlistájáról és megnyomja a ˝küldés˝ gombot. A rendszer digitalizálja a dokumentumot, majd a létrehozott fájlt e-mail mellékletként eljuttatja a címzett ˝beérkezett üzenetek˝ mappájába. Roppant felhasználóbarát, ˝kulcsrakész˝ megoldás a papíralapú információk digitalizálásához és kezeléséhez.

Az AXIS 70U dokumentumszerverből és a HP Scanjet 7650 szkennerből álló HP Scanjet 7650n bruttó végfelhasználói ára 249.990 forint. A megoldás Európa, a Közel-Kelet és Afrika legtöbb országában 2006. február 1-től vásárolható meg a HP értékesítési csatornáin keresztül.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek