Connect with us

technokrata

Egész napra 0 forintos percdíjat kínál a T-Com

Laptop

Egész napra 0 forintos percdíjat kínál a T-Com

A T-Com február 15-től vezeti be a Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz ajánlatait, amelyeknek köszönhetően egész nap (0-24 óráig) 0 forintos percdíjjal lehet telefonálni a kedvezményezett hívásirányokban.

A T-Com 2005 nyarán vezette be Favorit és Favorit Plusz díjcsomagjait, melyekre a tavalyi év végéig 330.000 ügyfél fizetett elő. E népszerű csomagok által kínált kedvezményeket február 15-étől tovább bővíti a T-Com Non-stop ajánlataival.

A Favorit Non-stop és a Favorit Non-stop Plusz kedvezményes ajánlatok a Favorit díjcsomagokkal lényegében megegyező feltételekkel vehetők igénybe, ráadásul ezekkel az ajánlatokkal egész nap (0-24 óráig) 0 forintos percdíjért lehet telefonálni a kedvezményezett hívásirányokban. A kedvezmény a Favorit Non-stop ajánlattal a hálózaton belüli helyi és helyközi I-es hívásirányokban vehető igénybe, míg a Favorit Non-stop Plusz ajánlattal minden T-Com szám hívása esetén.

A telefonálásra biztosított kedvezményeken túl az ajánlatok tartalmaznak 3 óra ingyenes internetelérést is a T-Com Nyílt Internet-szolgáltatása révén. A Favorit Non-stop ajánlatokkal 20 darab vezetékes SMS küldhető díjmentesen, illetve különböző kényelmi szolgáltatások is ingyenesen vehetők igénybe. Továbbá az ajánlatokhoz – az eredeti Favorit díjcsomagoknak megfelelően – kedvezményes Sinus telefonkészüléket is ajánl a T-Com.

A Favorit Non-stop havidíja bruttó 5.040 Ft, ISDN csatlakozással pedig bruttó 6.360 Ft. A Favorit Plusz bruttó 6.040 Ft, ISDN csatlakozással pedig bruttó 6.840 Ft. A havidíjak tartalmazzák a telefonvonal havi előfizetési díját is.

A T-Com Favorit Non-stop és Favorit Non-stop Plusz ajánlata 2006. február 15. és április 15. között rendelhető meg a T-Com ügyfélkapcsolati pontjain. A T-Com az ajánlatokra vonatkozó 14 hónapos határozott idejű szerződés életbe lépése előtt 60 nap gondolkodási időt biztosít ügyfeleinek, amelynek ideje alatt át lehet térni más T-Com csomagra. A Non-stop ajánlatokért a két hónapos gondolkodási idő alatt a korábban bevezetett Favorit csomagok alacsonyabb havidíját kell csak fizetni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák