Connect with us

Hirdetés

technokrata

Canon LaserShot LBP3300: a méret a lényeg

Laptop

Canon LaserShot LBP3300: a méret a lényeg

A Canon bemutatta a fekete-fehér LaserShot termékcsalád új tagját, a LaserShot LBP3300-es modellt.

A berendezés alapkiépítésben képes a kétoldalas nyomtatásra, percenként 21 oldalas sebességgel dolgozik, az első nyomat kevesebb, mint 9 másodperc alatt készül el. Az LBP3300 egy nagy kapacitású, helytakarékos és elegáns megjelenésű készülék, amely külön vásárolható Canon hálózati kártyával is kiegészíthető.


A LaserShot LBP3300 jellemzői:
-Beépített kétoldalas nyomtatás
-21 lap/perc sebesség; az első nyomat 9 másodperc alatt készül el
-A CAPT és On Demand fixálási technológiának köszönhetően nincs szükség bemelegedési időre
-Kicsi és elegáns, kevés helyet foglal
-Kiegészítő Canon NB-C1 hálózati kártya is vásárolható
-500 lapos maximális papírkapacitás a külön vásárolható 250 lapos papírkazettával
-Kétféle kihozatalú ˝minden-egyben˝ festékkazetta választható

Az új LaserShot LBP3300 a termékcsalád LaserShot LBP3200-as modellje fölé pozícionált tagja, amely a fekete-fehér egyfunkciós nyomtatók legfelső osztályát képviseli.

Kétoldalas nyomtatás alapkiépítésben
A kis és otthoni irodák papírfogyasztásának mérsékléséhez és az általános költségek csökkentéséhez az LBP3300 beépített kétoldalas nyomtatási funkcióval rendelkezik.

Gyors és hatékony
Nagy nyomtatási terheléssel dolgozó környezetekben komoly érték az LBP3300 egyedülálló, 21 oldal/perces nyomtatási sebessége – ez a jellemző legalább annyira fontos, mint a nyomatminőség. A professzionális nyomatok 2.400×600 dpi-nek megfelelő felbontásban készülnek.

Tökéletesített nyomtatási technológia
A Colour CAPT (Canon Advanced Printing Technology) a nagysebességű feldolgozást és a hatékony tömörítési technológiát egyesíti a gyors kimenet biztosításához, valamint felhasználóbarát grafikus felülettel is rendelkezik. A Colour On Demand fixálás használatával az LBP3300-nak nincs szüksége bemelegedési időre, az első nyomat kevesebb, mint 9 másodperc alatt megszületik.

A méret a lényeg
Az LBP3300 egy nagyteljesítményű és helytakarékos, a kis és otthoni irodákban egyaránt jól elhelyezhető eszköz. A készülék házának kétszínű kialakításával az LBP2900 és LBP3000 eszközzel megkezdett lézernyomtató irányvonalat folytatja.

Hálózati csatlakozás
Az LBP3300 hálózati kártya (NB-C1) az első hoszt-alapú nyomtatóhoz készült Canon hálózati kártya, és ez a nyomtató opcionális jellemzője, ezáltal az eszköz ideális több, egy hálózathoz csatlakozó felhasználóval rendelkező irodák számára. Az LBP3300 USB 2.0 High Speed kapcsolattal rendelkezik.

Kapacitás és kihozatal
A nagy nyomtatási igénnyel rendelkező irodák elvárásainak kielégítése érdekében az LBP3300 500 lapos maximális papírkapacitással rendelkezik, amelyhez 250 lapos opcionális papírkazetta párosul. A hatékonyság további növelése érdekében kétféle kihozatalú kazetta választható: a 708-as kazetta 2.500, a nagyobb 708H-s kazetta pedig 6.000 oldal nyomtatására képes. A kényelmesebb karbantartás érdekében előoldalról cserélhető mindét festékkazetta ˝mindent-egyben˝ kialakítású, ami azt jelenti, hogy tartalmazza a nyomtató fontos részeit, így amikor kicseréljük, szinte új nyomtatót kapunk.

A LaserShot LBP3300 a közeljövőben kerül a szaküzletekbe, javasolt bruttó végfelhasználói ára 79.990 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés