Connect with us

technokrata

Vezéreljünk lakásunkat egy ingyenes szoftveren át

Laptop

Vezéreljünk lakásunkat egy ingyenes szoftveren át

TV újságot, RSS hírolvasót tartalmaz, valamint képes a magyarországi időjárás előrejelzésére is az intelligensház-vezérlésre kifejlesztett HONet.

Új, ingyenesen letölthető, magyar nyelvű szoftver jelent meg ˝HONet – intelligensház˝ névvel. A program érdekessége, hogy az intelligensház vezérlő funkciókon kívül tartalmaz a szoftver egy komplett, interneten keresztül frissíthető, naprakész TV újságot, megtalálható benne egy RSS hírolvasó és nem utolsósorban tartalmaz egy időjárás modult is, melynek segítségével tájékozódhatunk Magyarország aktuális időjárási helyzetéről.

Aggódik, hogy leolvad a fagyasztója?
Nem gond: kérjen SMS-t a HONet szoftvertől mobiltelefonjára, abban az esetben, ha a fagyasztójában egy előre beállított hőmérsékletnél magasabb érték van. A program számára még az ilyen szokatlan kérések sem jelentenek problémát. Az intelligensház funkciók és eszközök révén a fenti feladat már nem egy jövőkép, hanem a jelen valósága. És e feladat csupán egy a sok érdekes és kivitelezhető intelligensház funkciók közül, melyre a HONet szoftver már ma képes.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák