Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcstechnológiával felszerelt Convergys létesítmény Magyarországon

Laptop

Csúcstechnológiával felszerelt Convergys létesítmény Magyarországon

A Convergys budapesti létesítménye széles körű kiszervezett személyzeti szolgáltatásokat nyújt 15 ország 25.000 vállalati munkatársának.

Az ügyfélgondozási-, a humánerőforrás- és számlázási szolgáltatások globális piacvezetője, az amerikai Convergys Corporation bejelentette budapesti létesítményét, amely 10 nyelven, 15 ország, több mint 25 ezer munkavállalóját támogatja majd.

A Convergys, a világ legnagyobb kiszervezett contact center szolgáltatója úgy nyilatkozott, hogy a budapesti létesítmény megkezdte működését és a tervek szerint 2009-re éri el maximális, körülbelül 300 fős alkalmazotti létszámát.

A budapesti létesítmény a Convergys első közép-európai szolgáltatási központja és elsődlegesen a vállalat személyzeti tanácsadói üzletágának 4 ügyfelét szolgálja ki. Az itt nyújtott személyzeti tanácsadói szolgáltatások között szerepel egyebek között a bérezési és egyéb juttatások adminisztrációja, a képzési erőforrások és a munkaerő toborzás.

Budapestről a Convergys Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Angliában és még 10 más országban működő ügyfeleit támogatja. Túlnyomórészt magyar alkalmazottai olyan nyelveken nyújtanak szolgáltatást, mint amilyen például a holland, héber, lengyel, román, svéd és török.

Forgács Judit, a Convergys Employee Care EMEA üzletágának igazgatója elmondta: „A Convergys új, csúcstechnológiával felszerelt létesítménye Magyarországon megerősíti elkötelezettségét a multinacionális vállalatok számára globális szinten nyújtott, kiszervezett személyzeti szolgáltatások területén”.

„A létesítmény a Convergys nemzetközi expanziójának is fontos állomása. A budapesti központból ugyanúgy összpontosítunk kiszervezett személyzeti gondozási szolgáltatásaink techonológia-vezérelt folyamatos javítására, mint ahogyan azt meglévő ügyfeleink hosszú távú kapcsolatunk során már megszokhatták”.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés