Connect with us

technokrata

Csúcstechnológiával felszerelt Convergys létesítmény Magyarországon

Laptop

Csúcstechnológiával felszerelt Convergys létesítmény Magyarországon

A Convergys budapesti létesítménye széles körű kiszervezett személyzeti szolgáltatásokat nyújt 15 ország 25.000 vállalati munkatársának.

Az ügyfélgondozási-, a humánerőforrás- és számlázási szolgáltatások globális piacvezetője, az amerikai Convergys Corporation bejelentette budapesti létesítményét, amely 10 nyelven, 15 ország, több mint 25 ezer munkavállalóját támogatja majd.

A Convergys, a világ legnagyobb kiszervezett contact center szolgáltatója úgy nyilatkozott, hogy a budapesti létesítmény megkezdte működését és a tervek szerint 2009-re éri el maximális, körülbelül 300 fős alkalmazotti létszámát.

A budapesti létesítmény a Convergys első közép-európai szolgáltatási központja és elsődlegesen a vállalat személyzeti tanácsadói üzletágának 4 ügyfelét szolgálja ki. Az itt nyújtott személyzeti tanácsadói szolgáltatások között szerepel egyebek között a bérezési és egyéb juttatások adminisztrációja, a képzési erőforrások és a munkaerő toborzás.

Budapestről a Convergys Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Angliában és még 10 más országban működő ügyfeleit támogatja. Túlnyomórészt magyar alkalmazottai olyan nyelveken nyújtanak szolgáltatást, mint amilyen például a holland, héber, lengyel, román, svéd és török.

Forgács Judit, a Convergys Employee Care EMEA üzletágának igazgatója elmondta: „A Convergys új, csúcstechnológiával felszerelt létesítménye Magyarországon megerősíti elkötelezettségét a multinacionális vállalatok számára globális szinten nyújtott, kiszervezett személyzeti szolgáltatások területén”.

„A létesítmény a Convergys nemzetközi expanziójának is fontos állomása. A budapesti központból ugyanúgy összpontosítunk kiszervezett személyzeti gondozási szolgáltatásaink techonológia-vezérelt folyamatos javítására, mint ahogyan azt meglévő ügyfeleink hosszú távú kapcsolatunk során már megszokhatták”.



Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák