Connect with us

technokrata

Atigris a közbeszerzésben

Laptop

Atigris a közbeszerzésben

Központosított közbeszerzési keret-megállapodás.

Hatályba lépett a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) és az Atigris Rt. között létrejött keret-megállapodás: Microsoft közigazgatási illetve oktatási szoftverlicencek, valamint kapcsolódó termékek és szolgáltatások szállításáról. A keret-megállapodás alapján a közbeszerzési törvény hatálya alá tartozó – és az ahhoz önként csatlakozó – intézmények az Atigris Rt. által rendszeresen frissített árlistában szereplő azonosítók megadásával elektronikus úton is kezdeményezhetik beszerzéseiket a KSZF honlapján.

A Microsoft legnagyobb magyarországi partnerénél a gyártó szoftvereinek teljes választéka mellett rendszermérnöki, fejlesztési és tanácsadási szolgáltatások is elérhetők, melyek kiemelkedően magas színvonalát a cég többszörösen elnyert „Microsoft Gold Certified” minősítése garantálja. Az intézmények az általuk használt Microsoft szoftverek mellé többféle összetételben vásárolhatnak az Atigris Rt. saját fejlesztésű multimédiás tananyagcsomagjaiból, melyeken keresztül dolgozóik az ECDL követelményrendszerének megfelelő szinten sajátíthatják el az irodai programok hatékony alkalmazását.

Az Atigris Rt. a mindenkori árlistában szereplő garantált közbeszerzési kedvezményeken túl, a nagytételű beszerzésekhez további mennyiségi kedvezményeket is biztosít. Az intézményi igényeknek megfelelő szoftverek kiválasztását és a szükséges azonosítók meghatározását az Atigris Rt. képzett licencelési szakértői segítik.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák