Connect with us

technokrata

Az Nvidia’s GeForce 7800GS immáron jó vétel

Laptop

Az Nvidia’s GeForce 7800GS immáron jó vétel

Az Nvidia nemrégiben mutatott be egy AGP-s élvonalbeli kártyát, ami az ára és a referenciakártya mivolta miatt nem aratott igazi sikert. A meglepetést ezúttal az jelenti, hogy az ára jelentős mértékben csökkent, még az ajánlott árhoz képest is. Két ilyen alacsonyabb árú kártyát teszteltünk a mai napon.


Az EVGA székhelye Kaliforniában, Breában található. A BFG-hez hasonlóan játékosoknak szánt videókártyákat készítenek. A csomagban ugyanúgy megtalálható a digitális DVI-I adapter és a négytűs tápkábel is.
A csomagban van egy használati utasítás és egy CD is; a kézikönyv hátulján megtalálunk minden szükséges információt, a garanciát is beleértve. Az EVGA egy éves korlátozott garanciát kínál, s minden vásárló egy saját szervizazonosítót is kap, garanciális problémák esetére.
A CD-n megtaláljuk a drivert, egy DirectX 9.0c-t, a ResChanger alkalmazást (képernyő-beállítások menedzseléséhez) és két demóprogramot is. Az első a SnapStream cég Media Beyond Media nevű digitális tartalomkezelő és lejátszó szoftvere, ami online tartalmak letöltését és katalogizálását teszi lehetővé. Emellett képes az időjárásjelentések kijelzésére és látogató-azonosításra is. A Második program a Ulead DVD MovieFactory 3, amivel CD és DVD összeállításokat készíthetünk.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák