Connect with us

technokrata

Új Canon színes lézernyomtató

Laptop

Új Canon színes lézernyomtató

A Canon bemutatta LaserShot LBP5000 típusjelésű új színes lézernyomtatóját.

A készülék a Canon első ˝mindent-egyben˝ színes festékkazettával felszerelt terméke, amely a függőleges elrendezés miatt rendkívül helytakarékossá teszi az eszközt. A külön megvásárolható hálózati kártya és az 500 lapos maximális lapkapacitás a kis irodák és professzionális felhasználók számára ideális választást jelentenek.


A LaserShot LBP5000 jellemzői:
-A Canon első ˝mindent-egyben˝ színes festékkazettája
-Colour CAPT és Colour On Demand fixálási technológia
-Nincs bemelegedési idő; az első nyomat kevesebb, mint 20 másodperc alatt készül el
-Kisméretű és elegáns kialakítás a függőleges nyomtatóműnek köszönhetően
-Opcionális Canon NB-C1 hálózati kártya
-Maximum 500 lapos kapacitás, 8 lap/perc sebességű színes nyomtatás.

Színes ˝mindent-egyben˝ festékkazetta
A Canon termékei közül elsőként az LBP5000 rendelkezik színes ˝mindent-egyben˝ színes festékkazettákkal. Ez az elnevezés nemcsak azt jelenti, hogy nem kell többé kínlódni a festékhengerek cseréjével, hanem azt is, hogy a nyomtató karbantartása egyszerűen és hatékonyan elvégezhető minden festékkazetta cserénél, mivel a nyomtató lényegi részeit a kazettával együtt cserélik.

Tökéletesített nyomtatási technológia
A Colour CAPT (Canon Advanced Printing Technology) a nagysebességű feldolgozást és a hatékony tömörítési technológiát egyesíti a gyors kimenet biztosításához, valamint felhasználóbarát grafikus felülettel is rendelkezik. A Colour On Demand fixálás használatával az LBP5000-nek nincs szüksége bemelegedési időre, az első nyomat kevesebb, mint 20 másodperc alatt megszületik (a színes és a fekete egyaránt).

Kicsi és diszkrét
A színes lézernyomtató-család legkisebb berendezése, az LBP5000 függőleges elrendezésű nyomtatóműve lehetővé teszi, hogy a helytakarékos nyomtató kényelmesen elhelyezhető legyen bárhol egy kicsi irodában vagy egy otthoni munkahelyen. Ezzel a konstrukcióval még egyszerűbb a nyomtató karbantartása és használata. A négy (sárga, cián, bíbor és fekete festékhengert tartalmazó) kazetta a készülék front-oldaláról kényelmesen érhető el.

Hálózati csatlakozás
Az LBP5000 külön megvásárolható NB-C1 hálózati kártya használatával az LBP5000 tökéletesen illeszkedik a kis irodák igényeihez, ahol több felhasználó csatlakozik egyidejűleg a hálózatra.

Kapacitás
Az LBP5000 jókora nyomtatási kimeneti teljesítményt biztosít. A nyomtató maximális papírkapacitása a külön vásárolható 250 lapos papíradagolóval együtt 500 lap. Az LBP5000 professzionális nyomtatási minőséget kínál a színes és a szürkeárnyalatos nyomatokhoz is, és percenként 8 oldal előállítására képes.

A LaserShot LBP5000 a közeli hetekben jelenik meg a szaküzletek polcain, javasolt bruttó végfelhasználói ára 89.990 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle