Connect with us

technokrata

Vajon az Acer F20 LCD Monitorok Ferrari-ja?

Laptop

Vajon az Acer F20 LCD Monitorok Ferrari-ja?

Már jó néhány szezon óta fenntartás nélkül szponzorálja a Formula 1-et az Acer. Eszerint, mint IT gyártó is igyekszik kihasználni a lehetőséget, s a híres felágaskodó lóval látja el néhány termékét. Ezek az emblémák eddig csak notebook-okon kaptak helyet; most viszont LCD monitorban is van Ferrari-s kinézetű. Vajon mire képes ez a példány a többiekkel szemben?

A monitor kidolgozása kivételesen különleges. Az, hogy egy monitort Ferrari színekbe öltöztetnek, már önmagában is csábító; de amint kivettük a dobozból és az asztalra helyeztük, elfogott minket a kétely. Nem mintha a monitor gyenge minőségű lenne -pont ellenkezőleg. De ismerjük el, hogy az Acer mostanában a nagy IT gyártók által követett trenddel általában szembe megy. Amíg az Apple, a Sony és a Logitech egyszerűen elegáns termékeket kínál, addig az Acer egy lángoló piros monitort dob piacra, ami módfelett szembehelyezi termékeit az általános irodai eszközökkel.
De végül is, miért is ne? Vélekedjünk bárhogy is a kérdésről, a monitor kidolgozása figyelemre méltó. Az alapszínt adó fényes lakkréteg különösen szépen van felvíve, s a fényes fekete műanyagrészek is gondosan vannak a helyükre illesztve. Az egyetlen enyhe kritika a Ferrari logót érheti, ami a panel alsó részébe, a hagszórók közé van beágyazva. A logó egy kissé olcsó hatást kelt, így ennek jobb kidolgozása tovább javíthatna a termék megjelenésén.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák