Connect with us

technokrata

A legjobb 2.1-es PC hangfalak

Laptop

A legjobb 2.1-es PC hangfalak

Ha esetleg nem engedhetjük meg magunknak a házfalszaggató, teljesértékű 5.1-es hangrendszert a számítógépünkhöz, akkor nem kell félni: a 2.1-es hangszórók között is találhatunk megfelelőt. Csúcsminőségű Altec Lansing, Creative és Logitech egységeket kaphatunk, kevesebb, mint 100 dollárért.


Mint a többi gyártó, a Logitech is dizájnos hangszórórendszert akart alkotni, így hosszúkás magassugárzói a képernyő két oldalán elhelyezve kellően jól festenek. Mindez szinte már kötelező gyakorlat napjainkban, mivel a legtöbb vásárlót a külső jobban érdekli, mint a hangvisszaadás.
Ebben a stílusban nehéz újszerűt nyújtani, mivel a forma már eléggé be van lőve így is, de a Z-4-nek ez majdnem sikerült. A magassugárzók szélesebbek, mint a legtöbb versenyzőé, de még mindig vékonyak, hosszúkásak. Az eredmény annyira nem nyűgözött le minket, de ez persze egyéni ízlés kérdése.
A mélynyomó majdnem tökéletesen kocka alakú, a mérete pedig átlagos, s kellően visszafogott megjelenésű -fekete, az eleje pedig fémes hatást keltő ívvel. A távirányító itt is vezetékes, s kissé hasonlít az ötvenes és hatvanas évekbeli Sci-Fi filmekben látottakhoz.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle