Connect with us

Hirdetés

technokrata

ISO minősítést kapott az eTel

Laptop

ISO minősítést kapott az eTel

Ügyfélközpontúságát és magas szintű szolgáltatási minőségét bizonyította be az eTel Magyarország Kft. a 2006 január 17-én kézhez vett ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal. A múlt év végén elkezdett, több napos tanúsító vizsgálat a működéssel kapcsolatos minőségi feltételek teljesítését vette sorra és a cég valamennyi osztályára kiterjedt.

A minősítést végző TÜV Rheinland Intercert Kft. szakértői elsősorban az értékesítési, a vevői kapcsolattartási, az üzemeltetési és hibaelhárítási folyamatokat ellenőrizték, valamint minden olyan elemet, amelyek a szolgáltatást nyújtó vállalkozások számára a szabvány kötelezően előír.

Megállapításuk szerint az eTel a távközlési törvényi és jogszabályi rendelkezéseknek kifogástalanul megfelel, a belső üzleti és szolgáltatásnyújtási folyamatai kitűnően dokumentáltak, munkatársainak szakmai felkészültsége pedig példaértékű. A TÜV most kiadott tanúsítványa három évre szól, amelyet 2008 év végéig éves rendszerességű felügyeleti auditokkal kell megerősíteni.

Az eTel Magyarország Kft. minőséggel kapcsolatos elkötelezettségét a tanúsítvány mellett számos referencia- és ügyféllevéllel is bizonyítani tudja és a vezetőség abban bízik, hogy a kézhez kapott tanúsítvánnyal még egy okot tud szolgáltatni arra, hogy az eTel-t nem ismerő cégek, vállalkozások is bátran választhassák a szolgáltatót teljes körű távközlési igényt kielégítő partnerüknek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés