Connect with us

ISO minősítést kapott az eTel

Laptop

ISO minősítést kapott az eTel

Ügyfélközpontúságát és magas szintű szolgáltatási minőségét bizonyította be az eTel Magyarország Kft. a 2006 január 17-én kézhez vett ISO 9001:2000 tanúsítvánnyal. A múlt év végén elkezdett, több napos tanúsító vizsgálat a működéssel kapcsolatos minőségi feltételek teljesítését vette sorra és a cég valamennyi osztályára kiterjedt.

A minősítést végző TÜV Rheinland Intercert Kft. szakértői elsősorban az értékesítési, a vevői kapcsolattartási, az üzemeltetési és hibaelhárítási folyamatokat ellenőrizték, valamint minden olyan elemet, amelyek a szolgáltatást nyújtó vállalkozások számára a szabvány kötelezően előír.

Megállapításuk szerint az eTel a távközlési törvényi és jogszabályi rendelkezéseknek kifogástalanul megfelel, a belső üzleti és szolgáltatásnyújtási folyamatai kitűnően dokumentáltak, munkatársainak szakmai felkészültsége pedig példaértékű. A TÜV most kiadott tanúsítványa három évre szól, amelyet 2008 év végéig éves rendszerességű felügyeleti auditokkal kell megerősíteni.

Az eTel Magyarország Kft. minőséggel kapcsolatos elkötelezettségét a tanúsítvány mellett számos referencia- és ügyféllevéllel is bizonyítani tudja és a vezetőség abban bízik, hogy a kézhez kapott tanúsítvánnyal még egy okot tud szolgáltatni arra, hogy az eTel-t nem ismerő cégek, vállalkozások is bátran választhassák a szolgáltatót teljes körű távközlési igényt kielégítő partnerüknek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom