Connect with us

Ingyenes online adatközpont szakértő képzések az APC-től – akár ingyen

Laptop

Ingyenes online adatközpont szakértő képzések az APC-től – akár ingyen

Informatikai szakembereknek adatközpont tervezés, építés és üzemeltetés témakörökben indít tanfolyamokat az APC. Március 31-ig a Data Center University minden képzése ingyenesen érhető el.

Az American Power Conversion (APC), az IT-infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítója elindította Data Center University oktatóintézetét, amely informatikai szakértők, mérnökök, valamint szervertermeket és adatközpontokat építő, illetve üzemeltető szakemberek számára kínál online képzéseket. Március 31-ig a Data Center University összes képzése ingyenes.

Az APC által létrehozott Data Center University jelenleg 14 alapszintű és 6 haladó tanfolyamot nyújt adatközpont tervezés, építés és üzemeltetés témakörökben. Minden tanfolyam gyártóktól független, így az APC termékeit sem népszerűsíti. A képzések a kritikus fontosságú technológiákra koncentrálnak: a csúcsminőségű, skálázható és moduláris adatközpont infrastruktúrákkal kapcsolatos gyakorlati módszereket ismertetik. A tananyag kialakításában évtizedes, sokrétű tapasztalattal rendelkező professzionális adatközpont-vezetők vettek részt. A tanfolyamok a http://www.datacenteruniversity.com címen érhetők el.

2006. március 31-ig a Data Center University minden online képzése díjmentes, április 1-jétől a képzések ára 79 dollár lesz. Bár a jelentkezők a legtöbb tanfolyamot kevesebb mint egy óra alatt elvégezhetik, a webalapú oktatás teljes mértékben alkalmazkodik az egyéni tempóhoz. A tanfolyamok elvégzéséről 2006 második negyedévétől tanúsítványt is lehet szerezni. A Data Center University oktatási partnere az IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers).

„Az oktatási központ létrehozásával az volt a célunk, hogy az adatközpont szakértőket ne csak elméleti ismeretekre, hanem valódi problémák megoldására is megtanítsuk” – mondta Rodger B. Dowdell Jr., az APC elnöke és vezérigazgatója. „Arra számítunk, hogy a Data Center University folyamatos képzései megoldást nyújtanak az iparágban tapasztalható adatközpont szakértő hiányra. A Data Center University szabványosított képzést nyújt az adatközpontok tervezésének, építésének és üzemeltetésének alapvető problémáiról, és olyan tudással és szakértelemmel látja el a résztvevőket, amelyre szükségük lesz a kifinomult adatközpontoknál fellépő valódi problémák megoldásához” – tette hozzá Dowdell.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom