Connect with us

technokrata

Számadó újdonságok a Számviteli Szoftverbörzén

Laptop

Számadó újdonságok a Számviteli Szoftverbörzén

A Számadó hazai fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszer új termékportfolióval és funkciókkal jelenik meg a Számviteli szoftverbörzén.

Kisvállalatoknak: egyszerű, olcsó, testre szabható
A kisvállalkozóknak szánt csomag – a multi vállalatok meghatározásától eltérően – ténylegesen a hazai kisebb cégek igényeit fedi le. Ez bármely nagyvállalati rendszer tudásához mérhető rendszert jelent, de a kicsik igényeinek megfelelő paraméterezettséggel.

„A versenytársaink vagy a mienkénél sokkal egyszerűbb – például számlázó, könyvelő, bér-, raktárkezelő, útnyilvántartó – rendszereket forgalmaznak, vagy egy lebutított nagy megoldást próbálnak ráerőltetni a cégekre, ahol a funkciók töredékét se tudják kihasználni” – mondta Kornis György, a Számadó Kft. igazgatója.

Újdonság, hogy a könnyen beállítható paramétereken túl a Számadó minden bevezetéskor két úgynevezett egyedi lista elkészítését vállalja, illetve a termékkel együtt járó tudásbázisban teljes körűen hozzáférhetővé teszi az alkalmazandó script nyelvet, így alapvető informatikai ismeretekkel a felhasználó maga is tudja bővíteni a rendszer által szolgáltatott információk körét. Így a Számadó Kisvállalkozói Csomag testre szabható megoldást kínál egy dobozos termék áráért.

Közepes cégeknek: mini projekt
Azok számára, akiknek a folyamatai némiképp bonyolultabbak, a Számadó úgynevezett Mini-projektet ajánl. Ezzel gyakorlatilag minden paraméter igény szerint állítható, bármely speciális tudás birtokba vehető, nem a cég alkalmazkodik a rendszerhez, hanem a rendszer a céghez – így sokkal nagyobb a felhasználó szabadságfoka. A Számadó egyszerű kalkulációs metódussal, rögzített tanácsadói napokkal, és bevezetésenként két egyedi lista elkészítésével kedvező és előre kalkulálható áron kínálja a Számadó a mini projektet.

Mindkét konstrukcióban, amennyiben több egyedi lekérdezésre lenne egy cégnek szüksége, azt is megkaphatja előre rögzített feltételekkel.

Web-Számadó
Sok ügyfél álma valósul meg azzal, hogy mostantól az Interneten keresztül is elérhetőek lesznek a vállalati Számadó rendszer adatai, listái, kimutatásai. Ráadásul az elérhetőség nem korlátozódik a hagyományos számítógépekre, hanem az úton levő munkatárs akár saját laptopján keresztül, akár egy Internet-kávézóban, akár egy üzleti partner linuxos, unixos gépéről, vagy egy GPRS kapcsolattal rendelkező tenyérszámítógépen, PDA-n keresztül eléri a rendszert. A saját rendszerének az adatait webböngészőn keresztül kérdezheti le. Technikailag ez azt jelenti, hogy a Számadó rendszer kiegészült egy webkiszolgáló programmal, aminek a segítségével a megfelelő jelszó és felhasználói név birtokában egy kattintással elérhetőek a fenti listák. A fejlesztés tavaly ősszel indult, és az idei Számviteli Szoftverbörze látogatói már élőben is kipróbálhatják a Web-Számadó-t.

A termékskálában végrehajtott változtatásokkal a Számadó tovább folytatta a múlt évben elkezdett stratégiáját, miszerint alaposan kitesztelt és széles felhasználhatóságú alaprendszert minden szegmens számára a megfelelő funkcionalitással és testre szabási lehetőségekkel kínál.

20% ÁFA: sikeresen lezárva
„A Számviteli Szoftverbörzére legtöbb cég már túl van a 20%-os ÁFA-ra való átállás bonyodalmain, de nem mindenki felejtette el a bosszúságokat, amit a nem megfelelően támogatott ügyviteli rendszer használata jelentett. Büszkén állíthatom, hogy mi a megfelelő időben, előre értesítettük partnereinket, s mindenki időben – január első napjaiban megkapta a szükséges javítócsomagot, illetve információt” – mondta Kornis György, a Számadó igazgatója. „A Számadónál nem csak a support-szerződéssel rendelkező partnerek, hanem az ingyenes számlázó és könyvelőmegoldások használói is hozzáférhetnek a módosított kódokhoz, így segítünk, hogy mindenki a hatályos törvényeknek megfelelően, biztonsággal tudja kezelni pénzügyi, számviteli feladatait.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák