Connect with us

technokrata

Az informatikai erőforrás-kihelyezés szakértője a Navigator élén

Laptop

Az informatikai erőforrás-kihelyezés szakértője a Navigator élén

A Navigator Informatika Rt. vezérigazgatói teendőit 2006. január 19-ei kinevezése óta Juhász Lajos, az IT outsourcing egyik hazai szakértője látja el.

A Navigator Informatika Rt. bejelentette, hogy Juhász Lajos, a Navigator vezérigazgató-helyettese váltja vezérigazgatói székében Jutasi Zoltánt, aki a cég igazgatótanácsának tagságáról is lemond. Juhász Lajos, a 34 éves villamosmérnök végzettségű szakember kinevezésével a vállalat a hazai IT-outsourcing piacon betöltött pozícióját kívánja tovább erősíteni. Az informatikai erőforrás-kihelyezés területén több éves tapasztalattal rendelkező szakértő korábban 2 évig töltötte be a Navigator Informatika Rt. vezérigazgató-helyettesi pozícióját.

„Az EuroWeb International számára az IT-outsourcing jelenti a jövő egyik stratégiai irányvonalát, ezért a vállalat tulajdonosi köre úgy döntött, hogy Juhász Lajost, az informatikai erőforrás-kihelyezés egyik hazai szakértőjét helyezi az EuroWeb International tulajdonában lévő Navigator Rt. élére” – indokolta a döntést Törő Csaba az EuroWeb International vezérigazgatója.

Juhász Lajos szakmai pályafutását logisztikai területen kezdte, ahol több évig dolgozott felsővezetőként. 2002-től dolgozott a Wallis Rt. informatikai igazgatójaként, majd amikor 2004-ben a Wallis Rt. egyesítette három informatikai vállalkozását a NAVIGATOR Informatika Rt. alatt, az új cégben már vezérigazgató-helyettesként folytatta pályafutását. Emellett az IT Outsourcing Igazgatóság területi vezetői teendőit látta el.

„Örömmel vállalom a kinevezést, mert az informatikai erőforrás-kihelyezés hazánkban is az informatikai szolgáltatások egyik legdinamikusabban fejlődő területe. A NAVIGATOR Informatika Rt. minden szempontból megfelelő partnere a Magyarországon működő cégeknek, hiszen speciális, a magyarországi piaci viszonyokhoz kifejlesztett informatikai-technológiai outsourcing know-how-val rendelkezik. Az outsourcing szerződés egy hosszútávú stratégiai partnerkapcsolati együttműködés, melynek három alappillére a hatékonyság, a költségmegtakarítás, és a személytől független szolgáltatás. Ezt biztosítjuk ügyfeleinknek, legyenek akár kis-, közép-, vagy nagyvállalatok” – nyilatkozta kinevezéséről Juhász Lajos.

Jutasi Zoltán, aki tíz éven át volt a vállalat vezetője, a Wallis Rt.-n belül folytatja pályafutását.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom