Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezeték nélküli billentyűzet-egér kombináció a Logitech-től

Laptop

Új vezeték nélküli billentyűzet-egér kombináció a Logitech-től

A Logitech bemutatta a Cordless Desktop S 530 Laser for Mac elnevezésű termékét, egy olyan vezeték nélküli billentyűzet-egér kombinációt, ami a manapság legnépszerűbb Mac gépek egyszerű eleganciájához tökéletesen illő stílusos kiegészítő, ráadásul extra navigációs lehetőségeket kínál a Mac minél kényelmesebb használatához.

A Logitech Cordless Desktop S 530 Laser megnyerő külsejű periféria, és jól helyettesíti a Mac szabványos billentyűzetét és egerét. Remek kiegészítő olyan termékekhez is – mint például a Mac mini -, amikhez eredetileg nem jár egér és billentyűzet. Mindkét eszköz a Mac színvilágához illő matt fehér borítást kapott, amit ezüst kiemelések díszítenek. A szép és lapos építésű billentyűzet mindössze 19 milliméter vastag, így csökkenti a csukló terhelését gépelés közben. A felhasználó további kényelmének érdekében a billentyűzethez beépített tenyértámasz is tartozik. A billentyűzeten megtalálható az összes szabványos Mac gomb, plusz egy-egy keskeny kiegészítő panel mindkét oldalon. A paneleken 15 extra nyomógomb segíti a digitális multimédia fájlok kezelését, dokumentumok megnyitását és az internetes navigációt. A jobb oldalon elhelyezett ˝egyetlen gombnyomásos˝ multimédia billentyűkkel az iTunes programban lejátszott zenét vagy zenelistát vezérelhetjük, elindíthatjuk az iPhoto alkalmazást vagy a Mac Spotlight keresőt. A bal oldali billentyűkkel aktiválhatjuk e-mail alkalmazásunkat, valamint könnyedén görgethetjük nyitott dokumentumainkat és weboldalainkat. Habár minden egyes gombhoz tartozik valami gyári alapfunkció, ezeket a tartozék Logitech Control Center szoftverrel ízlés szerint meg is változtathatjuk.


A gondosan megformált egér a Logitech lézeres letapogatásának köszönhetően szinte bármilyen felületen megbízhatóan követi a kéz legapróbb mozdulatait, így fotós vagy grafikai programokban történő pixel-pontosságú szerkesztésre is alkalmas. A Logitech innovatív ˝tilt wheel˝ megoldása lehetővé teszi, hogy a nyitott dokumentumokat és weboldalakat nem csak fel és le, hanem oldalirányban is egyetlen ujjmozdulattal görgetni tudjuk. Az öt darab testre szabható gombbal az egér elmozdítása nélkül beállíthatjuk a hangerőt, vagy előre- illetve visszaléphetünk az Internet böngészőben. Az egér borítása a jobb tenyér alá pontosan illeszkedő formát követ, és stabil fogást biztosít.

A Logitech fejlett energiagazdálkodási megoldása révén az egér és a billentyűzet is akár hat hónapig kibírja egyetlen elemkészlettel. Mindkét periféria kijelzi az elemek töltöttségét, és villogással jelez, ha már csak körülbelül 10 napra elegendő áram maradt a telepekben. Az egéren egy ki-be kapcsoló segít még tovább csökkenteni a fogyasztást.

A Logitech Cordless Desktop S 530 Laser egy mini USB vevőfejjel közvetlenül a Mac USB csatolójára kapcsolódik. A mini vevőt könnyen kihúzhatjuk, és magunkkal vihetjük, ha Powerbook vagy iBook gépünkkel is használni szeretnénk.

A Logitech Cordless Desktop S 530 Laser for Mac márciustól lesz kapható Európában. Javasolt fogyasztói ára 23.900 forint.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés