Connect with us

technokrata

Új vezeték nélküli billentyűzet-egér kombináció a Logitech-től

Laptop

Új vezeték nélküli billentyűzet-egér kombináció a Logitech-től

A Logitech bemutatta a Cordless Desktop S 530 Laser for Mac elnevezésű termékét, egy olyan vezeték nélküli billentyűzet-egér kombinációt, ami a manapság legnépszerűbb Mac gépek egyszerű eleganciájához tökéletesen illő stílusos kiegészítő, ráadásul extra navigációs lehetőségeket kínál a Mac minél kényelmesebb használatához.

A Logitech Cordless Desktop S 530 Laser megnyerő külsejű periféria, és jól helyettesíti a Mac szabványos billentyűzetét és egerét. Remek kiegészítő olyan termékekhez is – mint például a Mac mini -, amikhez eredetileg nem jár egér és billentyűzet. Mindkét eszköz a Mac színvilágához illő matt fehér borítást kapott, amit ezüst kiemelések díszítenek. A szép és lapos építésű billentyűzet mindössze 19 milliméter vastag, így csökkenti a csukló terhelését gépelés közben. A felhasználó további kényelmének érdekében a billentyűzethez beépített tenyértámasz is tartozik. A billentyűzeten megtalálható az összes szabványos Mac gomb, plusz egy-egy keskeny kiegészítő panel mindkét oldalon. A paneleken 15 extra nyomógomb segíti a digitális multimédia fájlok kezelését, dokumentumok megnyitását és az internetes navigációt. A jobb oldalon elhelyezett ˝egyetlen gombnyomásos˝ multimédia billentyűkkel az iTunes programban lejátszott zenét vagy zenelistát vezérelhetjük, elindíthatjuk az iPhoto alkalmazást vagy a Mac Spotlight keresőt. A bal oldali billentyűkkel aktiválhatjuk e-mail alkalmazásunkat, valamint könnyedén görgethetjük nyitott dokumentumainkat és weboldalainkat. Habár minden egyes gombhoz tartozik valami gyári alapfunkció, ezeket a tartozék Logitech Control Center szoftverrel ízlés szerint meg is változtathatjuk.


A gondosan megformált egér a Logitech lézeres letapogatásának köszönhetően szinte bármilyen felületen megbízhatóan követi a kéz legapróbb mozdulatait, így fotós vagy grafikai programokban történő pixel-pontosságú szerkesztésre is alkalmas. A Logitech innovatív ˝tilt wheel˝ megoldása lehetővé teszi, hogy a nyitott dokumentumokat és weboldalakat nem csak fel és le, hanem oldalirányban is egyetlen ujjmozdulattal görgetni tudjuk. Az öt darab testre szabható gombbal az egér elmozdítása nélkül beállíthatjuk a hangerőt, vagy előre- illetve visszaléphetünk az Internet böngészőben. Az egér borítása a jobb tenyér alá pontosan illeszkedő formát követ, és stabil fogást biztosít.

A Logitech fejlett energiagazdálkodási megoldása révén az egér és a billentyűzet is akár hat hónapig kibírja egyetlen elemkészlettel. Mindkét periféria kijelzi az elemek töltöttségét, és villogással jelez, ha már csak körülbelül 10 napra elegendő áram maradt a telepekben. Az egéren egy ki-be kapcsoló segít még tovább csökkenteni a fogyasztást.

A Logitech Cordless Desktop S 530 Laser egy mini USB vevőfejjel közvetlenül a Mac USB csatolójára kapcsolódik. A mini vevőt könnyen kihúzhatjuk, és magunkkal vihetjük, ha Powerbook vagy iBook gépünkkel is használni szeretnénk.

A Logitech Cordless Desktop S 530 Laser for Mac márciustól lesz kapható Európában. Javasolt fogyasztói ára 23.900 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle