Connect with us

technokrata

Bárhol a világon – univerzális csatlakozó adapter az APC-től

Laptop

Bárhol a világon – univerzális csatlakozó adapter az APC-től

Az APC univerzális csatlakozó adaptere segítségével a világon bárhol használhatjuk elektronikai készülékeinket.


Az American Power Conversion (APC) bemutatta univerzális csatlakozó adapterét, amely szinte bármilyen csatlakozóaljzattal használható. A 70,6 grammos Universal Plug Adapter segítségével az utazó felhasználók a legtöbb országban használhatják és tölthetik mobiltelefonjukat, laptopjukat és más elektronikai eszközeiket.

˝Az utazók hordhatnak maguknál mindenféle átalakítót, de szerintünk inkább egyetlen univerzális adapterre van szükségük. Egy olyanra, amit mindenhová magukkal tudnak vinni, és aminek segítségével mindenhol tudják használni elektronikai eszközeiket˝ – mondta el Bíró Viktor, az APC kelet-közép európai értékesítéséért felelős vezetője. ˝Ha van Universal Plug Adapterjük, még a legkülönbözőbb országokba utazó felhasználóknak sem kell maguknál tartaniuk többféle hálózati csatlakozót, vagy amiatt aggódniuk, hogy a készülékük csatlakozója használható lesz-e az adott országban. Sőt, a megoldás olyan kicsi és olyan könnyű, hogy kényelmesen elfér egy laptoptáska vagy akár egy kabát zsebében is˝ – tette hozzá Bíró Vikor.

Az APC Universal Plug Adapter szétszedhető, és az adott konnektorhoz illeszkedő formában állítható össze. A megoldás világszerte kompatibilis a csatlakozóaljzatokkal, és szinte minden csatlakozótípust képes fogadni (kivéve az Indiában használatos 16 Amp BS546 csatlakozót). Az univerzális csatlakozó adapter földelt csatlakozóaljzatokban is használható.

Az APC Universal Plug Adapter 2006 elejétől Magyarországon is megvásárolható, ajánlott fogyasztói ára 4.999 forint.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle