Connect with us

Java technológiák az év termékei

Laptop

Java technológiák az év termékei

A Sun Microsystems, bejelentette, hogy a fejlesztőknek szánt termékei és technológiái közül öt nyerte el a Developer.com évente odaítélt „Az év terméke” díját.

A fejlesztők a több száz pályázó termék közül a Sun következő termékeit és technológiáit választották meg kategóriagyőzteseknek: a Java System Identity Manager személyazonosság-kezelő megoldást, a Java Studio Creator integrált vizuális fejlesztőkörnyezetet, a Java Platform Enterprise Edition 5 (Java EE 5) platformot, a Java ME Wireless ToolKit eszközkészletet mobil Java technológiák fejlsztésére és a JavaServer Faces technológiát. Ezek mindegyike ingyenesen elérhető és felhasználható fejlesztésre.

„Az év biztonsági eszköze, ill. kiegészítője” díjat a fejlesztők a Sun Java System Identity Manager termékének ítélték.

„Az év Java-eszköze” kategória győztese az elmúlt év után idén ismét a Sun Java Studio Creator volt, amely a Java alapú webalkalmazás-fejlesztés legfontosabb új generációs eszköze.

A Sun Java 2 platformon futó Micro Edition Wireless Toolkit, az előző éveket követően, idén immár harmadszor vihette el a pálmát a vezeték nélküli, illetve mobil fejlesztések kategóriájában. Az Ovum előrejelzésében azzal számol, hogy a használatban lévő és Java-támogatással rendelkező mobil készülékek száma 2005-ben meghaladja az egymilliárdot.

A Sun JavaServer Faces technológiát a keretrendszerek kategóriájában ítélték a legjobbnak. A JavaServer Faces technológia jól átgondolt komponens-, állapot- és eseménykezelő keretrendszerével nagyban leegyszerűsíti a webes alkalmazások felhasználói felületeinek létrehozását.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom