Connect with us

technokrata

Egymilliónál is többen használják a Sun Java Enterprise Systemet

Laptop

Egymilliónál is többen használják a Sun Java Enterprise Systemet

Újabb nagyvállalat tette le a voksát a java mellett.

A Sun Microsystems bejelentette, hogy az American Express a cég megoldásaival kívánja fejleszteni nemzetközi informatikai rendszerét. A pénzügyi vállalatcsoport a Java technológia kifejlesztőjének és legfőbb támogatójának segítségével a vállalat globális informatikai infrastruktúrájának kritikus fontosságú alkalmazásaihoz kíván új integrált szoftverkörnyezetet teremteni.

A megállapodás keretében az American Express előfizetéses licenceket vásárol a Sun Java Enterprise System (Java ES) rendszerhez, támogatással és egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal. Ezzel a vállalati szoftverplatform előfizetőinek száma jóval az egymillió fölé emelkedik, ezáltal is jelezve a Sun lendületes terjeszkedését a pénzügyi szolgáltatások ágazatában. Az American Express az új integrált szoftverkörnyezet alapjául a Sun Solaris operációs rendszert kívánja használni.

A pénzügyi óriás a Java ES teljes körű szolgáltatásaira alapozza több projektjének kivitelezését, így többek között portálalkalmazások és a kibővített személyazonosság-kezelési szolgáltatások bevezetését. Az alkalmazások és szolgáltatások gyors, biztonságos fejlesztését és bevezetését támogató szoftvert a vállalatok többek között webes alkalmazáskörnyezetek kialakításához, a szolgáltatásaikat igénybe vevő ügyfelek egységes azonosításához, azonosítókezeléséhez használják.

A Java Enterprise System nyílt szabványokra épülő szoftverrendszer, amely a korszerű vállalati rendszerekhez szükséges alapvető, hálózaton működő közös szolgáltatásokat biztosítja egyetlen integrált, rendszeres időközönként frissített csomagban. A Java ES a Sun szoftverstratégiájának központi eleme.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle