Connect with us

technokrata

Új kiegészítők Sony kamerákhoz

Laptop

Új kiegészítők Sony kamerákhoz

A kézikamerás videokészítés élményének teljessé tétele, valamint a sokféle vásárlói igény kielégítése érdekében a Sony számtalan kiegészítőt kínál készülékeihez.


A kelléktár minden lehetséges szükségre választ ad, az objektívektől a mikrofonokig, a lámpáktól a nagy kapacitású akkumulátorokig, és az állványoktól az elegáns hordtáskákig. 2006-ban az alábbiakkal bővül kamkorder-kiegészítőink kínálata:

ECM-HW1-es vezeték nélküli mikrofon bluetooth technológiával – még tisztább és térszerűbb audiofelvételt biztosít, mivel akár a filmezett személyek ruhájára csíptetve, akár a karra erősítve, nyakba akasztva, vagy a közelben elhelyezve egyaránt használható. Vezeték nélküli közvetítőképessége a vevőkészüléktől mért 30 méteres távolságig működik. A vezeték nélküli eszközökre vonatkozó jogszabályok különbségei miatt ez a kiegészítő nem minden országban kerül forgalomba.

ACC-FP71-es kiegészítőkészlet – három nélkülözhetetlen tartozék rendkívül hasznos gyűjteménye, melyhez így együtt több mint 25 %-kal olcsóbban juthat hozzá, mintha külön-külön venné meg azokat. Tartalma: NP-FP71-es akkumulátor, LCS-VAC hordtok, vállpánt.

Az új miniDV Handycamek praktikus tárolásához és szállításához a Sony az LCM-HCF új, félkemény tokot ajánlja, sportosabb életvitel esetén pedig a szintén Sony gyártmányú SPK-HCB-t, amely kompatibilis az új modellekkel, és 5 méteres mélységig vízálló. A HVL-10NH egy nagy teljesítményű, 10 wattos lámpa, ugyancsak kompatibilis minden Handycam modellel, és kiegészítő saruhoz való adapter tartozik hozzá.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom