Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Creative Suite 2 angol-magyar szótár

Laptop

Adobe Creative Suite 2 angol-magyar szótár

Elkészült az a speciális szakszótár, amelyben a CS2 csomagban használt angol szavakat, és azok – a Winsoft magyarítási munkája során lefordított – magyar megfelelőit találhatjuk meg.

Az Adobe Creative Suite 2 szoftvercsomaggal használható segédeszköz nem egy hagyományos értelemben vett szótár, hiszen egy angol szónak nem feltétlenül a valós jelentése került bele, hanem ahogyan az a szó fordítva lett. Jó példa erre az opacity szó, amelyet – programtól függően – 4-féle változatban fordítottak le, aszerint, hogy milyen funkciót takar. Mindez azt is jelenti, hogy nem fogjuk benne megtalálni az összes létező angol kifejezést, csak azokat, amelyekkel találkozhatunk a CS2 szoftverek használata során. Az angol-magyar mellett letölthető a magyar-angol változat is.

A szótárak a Winsoft és a Trans-Europe Kft. szellemi termékei és tulajdonai. PDF formátumban szabadon letölthetőek a szoftver.hu infoportálról, a linkek – hivatkozással – kitehetőek weboldalakra, egyéb terjesztés pedig a fenti cégek engedélyével lehetséges.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés