Connect with us

technokrata

Adobe Creative Suite 2 angol-magyar szótár

Laptop

Adobe Creative Suite 2 angol-magyar szótár

Elkészült az a speciális szakszótár, amelyben a CS2 csomagban használt angol szavakat, és azok – a Winsoft magyarítási munkája során lefordított – magyar megfelelőit találhatjuk meg.

Az Adobe Creative Suite 2 szoftvercsomaggal használható segédeszköz nem egy hagyományos értelemben vett szótár, hiszen egy angol szónak nem feltétlenül a valós jelentése került bele, hanem ahogyan az a szó fordítva lett. Jó példa erre az opacity szó, amelyet – programtól függően – 4-féle változatban fordítottak le, aszerint, hogy milyen funkciót takar. Mindez azt is jelenti, hogy nem fogjuk benne megtalálni az összes létező angol kifejezést, csak azokat, amelyekkel találkozhatunk a CS2 szoftverek használata során. Az angol-magyar mellett letölthető a magyar-angol változat is.

A szótárak a Winsoft és a Trans-Europe Kft. szellemi termékei és tulajdonai. PDF formátumban szabadon letölthetőek a szoftver.hu infoportálról, a linkek – hivatkozással – kitehetőek weboldalakra, egyéb terjesztés pedig a fenti cégek engedélyével lehetséges.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák