Connect with us

technokrata

A Sun a jogosultságkezelési szegmens piacvezetője

Laptop

A Sun a jogosultságkezelési szegmens piacvezetője

Forrester Research kutatás az identitáskezelési megoldások piacáról.

A Forrester Research szerint a Sun Microsystems igazi óriásnak számít az identitáskezelési megoldások piacán. A tanulmány példaként idézte a Sun Java System Identity Manager szoftvert, amely a Solaris Enterprise System platform kulcsfontosságú elemeként funkciókban gazdag, ugyanakkor gyorsan rendszerbe állítható megoldást kínál az ügyfeleknek. A kedvező értékelés a „Forrester Wave Vendor Summary” címen, nemrégiben megjelent, 2006. első negyedévi jelentésben olvasható.

Az elemzés külön kiemelte, hogy az összehasonlításban szereplő megoldások közül messze a Sun terméke kínálja a jogosultságkezelési szolgáltatások legszélesebb választékát. A termék a „J2EE Connector” funkciók, a szabály alapú felügyelet, az auditálási lehetőségek és az architektúra szempontjából is egyértelműen lekörözte a versenytársakat. A Sun Java System Identity Manager mindent tud, ami elvárható egy jogosultságkezelő szoftvertől.

A Forrester elemzése továbbá kiemelte, hogy a Sun terméke „különösen azok számára ideális, akik a legjobb, átfogó funkciókészletre vágynak, ugyanakkor alapvető elvárásuk az alacsony munkaigényű telepítés, és szeretnék saját maguk megválasztani, hogy kinek a segítségét veszik igénybe a bevezetéshez.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek