Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagysebességű Olympus xD memóriakártyák

Laptop

Nagysebességű Olympus xD memóriakártyák

Az Olympus felhasználók számára máris elérhetőek a páratlan nagysebességű xD-Picture Card memóriakártyák, amelyek villámgyors képadat rögzítést és meglepően új képi hatások alkalmazását teszik lehetővé.

Az új, nagysebességű xD-Picture Card memóriakártyák, Olympus digitális fényképezőgép és szoftver használatával a felhasználók egyedi ˝művészi hatásokat˝ és 3D képeket hozhatnak létre.


A fotók művészi rajzzá, olajfestménnyé vagy vízfestmény hatásúvá alakíthatóak, míg a 3D funkcióval térhatású képek készíthetőek. Ezek a funkciók nem csak az Olympus fényképezőgépekkel készített fotók szerkesztését, hanem a tökéletes felvétel elkészítését is szórakoztatóvá teszik.

Művészi hatások: digitális kifejezés
Még egy tökéletesen exponált, éles kép sem mindig képes a kívánt hangulatot megjeleníteni. Szakértők tanúsítják, hogy a digitális fotózás erre megoldást kínál – az Olympus nagysebességű xD-Picture Card memóriakártyák megjelenésével a leghatékonyabbat. Az ˝olajfestmény˝, ˝művészi rajz˝ és ˝vízfestmény˝ hatások egy festő munkáját utánozzák, és kifejezik egy kép lényegi részeit, míg figyelmen kívül hagyják a jelentéktelen részleteket.

3D funkció: térhatású fotók
A legjobb fotók rejtélyes módon, szinte kiugranak a keretből. Az új 3D funkció mindezt még hatásosabbá és megvalósíthatóbbá teszi. Valódiságot, valamint mélységérzetet kelt vörös-kék 3D szűrős szemüvegen vagy sztereoszkópon keresztül. Az eredmény megjeleníthető a képernyőn, vagy nyomtatásban.

Az xD-Picture Card memóriakártyák ezen funkciójának eléréséhez a felhasználónak mindössze az Olympus Master 1.4 szoftverhez tartozó aktiváló kódot kell megadnia. A képfeldolgozó szoftver letölthető az Olympus honlapjáról, amennyiben a felhasználó számítógépére már telepítve van az Olympus Master előző verziója.

Az új memóriakártyák által nyújtott alkotási szabadság jellemzi az Olympus xD-Picture Card memóriakártyák jelenlegi generációjában már népszerű Panoráma funkcióját is, amely tulajdonsággal a nagysebességű xD-Picture Card memóriakártyák is rendelkeznek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés