Connect with us

technokrata

Nagysebességű Olympus xD memóriakártyák

Laptop

Nagysebességű Olympus xD memóriakártyák

Az Olympus felhasználók számára máris elérhetőek a páratlan nagysebességű xD-Picture Card memóriakártyák, amelyek villámgyors képadat rögzítést és meglepően új képi hatások alkalmazását teszik lehetővé.

Az új, nagysebességű xD-Picture Card memóriakártyák, Olympus digitális fényképezőgép és szoftver használatával a felhasználók egyedi ˝művészi hatásokat˝ és 3D képeket hozhatnak létre.


A fotók művészi rajzzá, olajfestménnyé vagy vízfestmény hatásúvá alakíthatóak, míg a 3D funkcióval térhatású képek készíthetőek. Ezek a funkciók nem csak az Olympus fényképezőgépekkel készített fotók szerkesztését, hanem a tökéletes felvétel elkészítését is szórakoztatóvá teszik.

Művészi hatások: digitális kifejezés
Még egy tökéletesen exponált, éles kép sem mindig képes a kívánt hangulatot megjeleníteni. Szakértők tanúsítják, hogy a digitális fotózás erre megoldást kínál – az Olympus nagysebességű xD-Picture Card memóriakártyák megjelenésével a leghatékonyabbat. Az ˝olajfestmény˝, ˝művészi rajz˝ és ˝vízfestmény˝ hatások egy festő munkáját utánozzák, és kifejezik egy kép lényegi részeit, míg figyelmen kívül hagyják a jelentéktelen részleteket.

3D funkció: térhatású fotók
A legjobb fotók rejtélyes módon, szinte kiugranak a keretből. Az új 3D funkció mindezt még hatásosabbá és megvalósíthatóbbá teszi. Valódiságot, valamint mélységérzetet kelt vörös-kék 3D szűrős szemüvegen vagy sztereoszkópon keresztül. Az eredmény megjeleníthető a képernyőn, vagy nyomtatásban.

Az xD-Picture Card memóriakártyák ezen funkciójának eléréséhez a felhasználónak mindössze az Olympus Master 1.4 szoftverhez tartozó aktiváló kódot kell megadnia. A képfeldolgozó szoftver letölthető az Olympus honlapjáról, amennyiben a felhasználó számítógépére már telepítve van az Olympus Master előző verziója.

Az új memóriakártyák által nyújtott alkotási szabadság jellemzi az Olympus xD-Picture Card memóriakártyák jelenlegi generációjában már népszerű Panoráma funkcióját is, amely tulajdonsággal a nagysebességű xD-Picture Card memóriakártyák is rendelkeznek.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom